UVCulturaExtensió UniversitàriaUniversitat de València Logo del portal

Conferència de Manuela Martínez Ortiz: "Neurofelicitat: Què ens diu la neurociència sobre com podem ser més feliços?"

  • 28 de febrer de 2018
Manuela Martínez Ortiz

Dimarts que ve, 6 de març tindrà lloc la conferència de la doctora Manuela Martínez Ortiz emmarcada dins del cicle de cinc conferències que cada curs acadèmic organitza La Nau Gran. Manuela Martínez ens explicarà què passa en el nostre cervell quan som feliços i com podem aconseguir que funcione en aquest estat el major temps possible. A més, aprendrem els beneficis que el ser feliç té en tots els aspectes de les nostres vides.

La conferència sobre Neurofelicitat començarà a les 18:00 hores en l'Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia. L'accés és lliure fins completar l'aforament.

 

Manuela Martínez Ortiz és doctora en Medicina i Cirurgia i Catedràtica de Psicobiologia de la Facultat de Psicologia de la Universitat de València. Durant molts anys ha treballat en Neurocriminologia, tant en la biologia de la conducta violenta com en les conseqüències que ser víctima de violència té en la salut de les persones.

Recentment ha donat un canvi radical al seu camp d'estudi, concretament a la Neurofelicitat, engegant cursos d'especialització en Neurofelicitat, i iniciant recerques científiques i impartint conferències. Ha publicat un llibre amb el Catedràtic de Psicobiologia Luis Moya Albiol ‘Escucha tu cerebro: la clave de la Neurofelicidad’. Les seues publicacions sobre Neurofelicitat es poden seguir a la seua pàgina web.