Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Informació i Dinamització Logo del portal

Beques Santander English Up - British Council: ampliat fins al 8 de novembre

  • 27 d’octubre de 2020
Una persona en Londres

S'amplia fins al 8 de novembre el termini per sol·licitar les beques Santander English Up – British Council, un programa en què participa la Universitat de València que pretén facilitar la millora de les competències en anglés de l’estudiantat universitari. 

A la Universitat de València li corresponen 380 ajudes (340 per a estudiantat de grau i 40 per a estudiantat de màster). A més, el programa s'estructura en les següents fases:

  • Curs de 25 hores d’autoaprenentatge en línia d’anglés amb el British Council, entre novembre de 2020 i gener de 2021. 
  • Curs de 15 h de classes en línia amb professorat durant el trimestre de gener a abril de 2021. 
  • Viatge d’estudi de tres setmanes a Regne Unit en universitats britàniques (vol, allotjament i formació d’anglés), durant l’estiu de 2021.

Pot participar tot l’estudiantat de grau i postgrau matriculat en la Universitat de València durant el curs 2020-2021. En l’avaluació de les sol·licituds es prioritzarà a l’estudiantat amb una beca MEC en el curs immediatament anterior i es valorarà l’expedient acadèmic (nota mitjana del curs immediatament anterior o nota d’accés en el cas d’estudiantat de primer curs). 

D’altra banda, també està obert el termini per a les beques Santader Progreso que atorguen ajudes econòmiques de 1.000 euros per sufragar les despeses derivades dels estudis universitaris de grau i postgrau per al curs acadèmic 2020/2021.