Logo de la Universitat de València Logo Servei d'Informació i Dinamització Logo del portal

Percepciones periféricas, de Pepe Reyes Caballero

  • 15 de setembre de 2020
Pepe Reyes

Proposa una reflexió pràctica i col·laborativa sobre les experiències de les persones que s’identifiquen com a queer o LGTBI+ que formen part del context científic universitari. La frontera del campus de Burjassot que separa l’acadèmia de la ciutat representa també l’espai de debat contemporani sobre la descorporeïtzació acadèmica de les teories feministes acadèmiques davant les vivències diverses quotidianes.

Pepe Reyes Caballero

Cadis, 1996. El seu treball reflexiona sobre les qüestions del gènere i les relacions socials en l’espai físic i virtual des d’un punt de vista transfeminista. Seguint la màxima “el que és personal és polític”, qüestiona les problemàtiques enteses com a íntimes, que també són col·lectives i per tant socials.

En l’actualitat, estudia el màster en Arts Visuals i Multimèdia en la Universitat Politècnica de València i ha presentat el seu treball en exposicions col·lectives com Transpositional discourse of identity and space a la galeria SANU, Novi Sad, en 2019, comissariada per Suncica Pasuljevic Kandic i Ensayar en la Fundació La Posta, comissariada per María José Martínez de Pisón i Miguel Ángel Baixauli.

Forma part del projecte

Percepciones periféricas reivindica les percepcions alternatives sobre el campus de Burjassot dins del sistema cis-heteropatriarcal, a través de converses amb persones LGTBIQA+ de la comunitat universitària del campus. Després de tindre aquestes converses es disposaran teles amb missatges al voltant del campus sobre les experiències, pensaments i qüestions, exposant de manera anònima realitats quotidianes generalment invisibilitzades.
Les trobades seran el dimarts 29 de setembre i el dijous 1 d'octubre a les 11.00 a través de la plataforma Zoom. Si vols participar emplena aquest formulari, on també pots participar de manera anònima. Per a consulta i més informació envia un correu a percepcionesperifericas@gmail.com.  

Catell Percepciones periféricas