Logo de la Universitat de València Logo Servei d'informàtica [SIUV] Logo del portal

  • Servei d'Informàtica

VIDEOCONFERÈNCIES: Blackboard Collaborate

  • Juan Perez Garcia
  • 15 d’octubre de 2019

Des del Servei d'Informàtica hem engegat un nou servei de videoconferències basat en Blackboard Collaborate Ultra.

El nou Blackboard Collaborate Ultra disposa de millores notables respecte a l'actual Adobe Connect, i no requereix instal·lar plugins o programari algun, ja que està basat en HTML5. És molt fàcil de manejar i funciona sense problemes en qualsevol sistema operatiu, incloent dispositius portàtils o smartphones. El nou Blackboard Collaborate es maneja des d'Aula virtual (Moodle) i és el propi usuari el que crea les seues sessions en cursos o comunitats, sense l'obligació de reservar sales des de la Secretaria Virtual com ocorria fins ara. L'usuari és també el que convida als assistents a les seues sessions i el que té accés a les URLs dels enregistraments, també en format MP4. Per a sol·licitar l'ús d'aquest nou sistema de videoconferències serà necessari fer una única sol·licitud, que permetrà el seu maneig durant tot el curs acadèmic.

https://solicitudes.uv.es/sol/mason/selfservice/uv/solicitud_videoconferencia.html

En breu publicarem documentació pròpia sobre el funcionament de Blackboard Collaborate Ultra.

El servei de l'actual Adobe Connect deixarà de funcionar a partir del pròxim 1 de Gener de 2020, encara que els enregistraments seguiran estant disponibles amb petició.

Llista d'enllaços:

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies