foto Juan Perez Garcia
JUAN PEREZ GARCIA
PAS E.T.B. Informatica
Avalador d'Efimers
Responsable de Qualitat i Comunicació Cap d'Operació Servei d'informàtica UNIVERSITAT DE VALÈNCIA
72011
Biografia

Responsable de Qualitat i Comunicació
Cap d'Operació.
 

  • 1983. Informàtica de Sistemes. Universitat Politècnica de València.
  • 1991. Matemàtiques. Universitat de València.
     
  • Des de 1987 es troba vinculat a les TIC en el seu lloc com a funcionari en l'antiga Conselleria d'Indústria, Comerç i Turisme de la Generalitat Valenciana.
  • Des de 1990 és funcionari de la Universitat de València. Des d'aquest mateix any, participa en el desenvolupament i engegada de la xarxa informàtica de la Universitat de València. Donant suport TIC a la Facultat de Medicina i Odontologia, sent responsable del disseny de la primera web de centre disponible en la nostra universitat.
  • Des de 2003, exerceix com a Cap d'Operació, dependent de l'Àrea de Sistemes del Servei d%o2019Informàtica, participant en diversos projectes de reestructuració d'infraestructures, seguretat i implantació de nous serveis així com coordinant l'atenció de segon nivell a les persones usuàries de serveis TIC en la UV.
  • Des de 2016, Responsable de Qualitat i Comunicació del Servei d'informàtica. 
  • Professor de diferents cursos relacionats amb les TIC en el Servei de Formació i Qualitat de la Universitat de València.

Personal:

  • Coordinador d'equips de treball, amb àmplia experiència en el camp de les TIC, tant en l'entorn acadèmic de la Universitat de València, com en l'administració pública. Durant la seua carrera professional he exercit càrrecs bastant heterogenis que li han permès tenir una visió global d'aquest sector. Tots aquests anys ha participat en una gran quantitat de projectes que han sigut enriquidors i li han donat la possibilitat de desenvolupar habilitats especialment importants tant en treball amb equips, gestió de projectes, implicació tecnològica, organització, seguretat de la informació, etc. 
Articles en web UV
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord