Logo de la Universdad de Valencia Logo del portal

El taekwondo és una disciplina olímpica basada en l’autodefensa. Avui dia, per la seua pràctica merament esportiva, està sotmesa a unes normes i uns reglaments per poder realitzar tot tipus de confrontacions o competicions, tant tècniques com de combat. Per a la pràctica d’aquest esport marcial només hi ha una condició i és tan simple com la voluntat i el desig d´aprendre.

Quins beneficis té la pràctica del taekwondo? El taekwondo ofereix molts beneficis a totes les persones que el practiquen. L’entrenament continuat, a més de preparar-nos físicament, també fa que la ment siga més àgil i estiga preparada per a afrontar tots els problemes de la vida quotidiana. Físicament, ens dóna força, potència, velocitat, elasticitat, coordinació i equilibri; però, a més a més, mentalment ens ofereix concentració, reflexos, autocontrol i confiança en nosaltres mateixos, i amb això la nostra autoestima creix notablement.

En el Campus dels Tarongers de la Universitat de València es donen classes de taekwondo (Activitats), s´organitzen entrenaments de competició i l'equip de Taekwondo de la Universitat de València participa en les competicions universitàries, ja siguen de categoria autonòmica (CADU), com nacional (CEU), i fins i tot internacional. A més es poden obtenir crèdits ECTS.

Informació general i localització
Campus Burjassot Campus Blasco Ibañez Campus Tarongers
Dr Moliner, 50. 46100 Burjassot.
(Al costat del Gabinet Mèdic)

Telèfon 96 354.45.76
Fax 96/ 354.32.88

Avda/Menendez Pelayo, 19.
46010 Valencia.

Àrea de competició 96 398 32.63

Av. dels Tarongers s/n (a continuació F.Economía)
Tel.: 96 382 8843

Horari de Secretaria:
Dilluns a divendres: 10:30 a 13:30h. Dilluns:16:00 a 18:00h.

Competició Esports d´Equip: competi.tarongers@gmail.com

Competició Esports Individuals: raquetastarongers@gmail.com

 

 
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros con fines técnicos, de análisis del tráfico y para facilitar la inserción de contenidos en redes sociales a petición del usuario. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Para más información consulte nuestrapolítica de cookies