University of Valencia logo Logo del portal

El taekwondo és una disciplina olímpica basada en l’autodefensa. Avui dia, per la seua pràctica merament esportiva, està sotmesa a unes normes i uns reglaments per poder realitzar tot tipus de confrontacions o competicions, tant tècniques com de combat. Per a la pràctica d’aquest esport marcial només hi ha una condició i és tan simple com la voluntat i el desig d´aprendre.

Quins beneficis té la pràctica del taekwondo? El taekwondo ofereix molts beneficis a totes les persones que el practiquen. L’entrenament continuat, a més de preparar-nos físicament, també fa que la ment siga més àgil i estiga preparada per a afrontar tots els problemes de la vida quotidiana. Físicament, ens dóna força, potència, velocitat, elasticitat, coordinació i equilibri; però, a més a més, mentalment ens ofereix concentració, reflexos, autocontrol i confiança en nosaltres mateixos, i amb això la nostra autoestima creix notablement.

En el Campus dels Tarongers de la Universitat de València es donen classes de taekwondo (Activitats), s´organitzen entrenaments de competició i l'equip de Taekwondo de la Universitat de València participa en les competicions universitàries, ja siguen de categoria autonòmica (CADU), com nacional (CEU), i fins i tot internacional. A més es poden obtenir crèdits ECTS.

Informació general i localització
Campus Burjassot Campus Blasco Ibañez Campus Tarongers
Dr Moliner, 50. 46100 Burjassot.
(Al costat del Gabinet Mèdic)

Telèfon 96 354.45.76
Fax 96/ 354.32.88

Avda/Menendez Pelayo, 19.
46010 Valencia.

Àrea de competició 96 398 32.63

Av. dels Tarongers s/n (a continuació F.Economía)
Tel.: 96 382 8843

Horari de Secretaria:
Dilluns a divendres: 10:30 a 13:30h. Dilluns:16:00 a 18:00h.

Competició Esports d´Equip: competi.tarongers@gmail.com

Competició Esports Individuals: raquetastarongers@gmail.com

 

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy