• .

III Jornada d'Experiències d'Innovació Educativa en Ciències Laborals #IIIJEICL

06/07/18

El pròxim 6 de juliol de 2017 la Facultat de Ciències Socials acollirà la #IIIJEICL on s'aprofitarà per a lliurar els III Premis d'Investigació en Ciències Laborals convocats per ARELCIT, la Xarxa Interuniversitària d'Innovació en Ciències Laborals i INVESLAB.

[Read more]

I Jornades del Comitè d'Investigació (FES): Sociologia de les Emocions

27/06/18

Del 27 al 29 de juny de 2018 al Jardí Botànic de la Universitat de València. Entrada lliure a les conferències fins a completar aforament.

[Read more]

Presentation "Dependencia y personas cuidadoras, una relación compleja"

15/05/18

At the Saló d'Actes, Faculty of Social Sciences next May 15, 2018 at 5:00 PM - Conference of Na. Margarita Pardo Alfaro, with the title: Dependencia y personas cuidadoras, una relación compleja - Presentation of the study by Teresa Samper Gras and Juan Antonio Rodríguez del Pino (as Members of the research team)

[Read more]

  Género desde una perspectiva global

  04/05/18

  Género desde una perspectiva global. 2018 Raewyn Connell i Rebecca Pearse Traducció de Arantxa Grau i Muñoz i Almudena Navas Saurin PUV Publicacions de la Universitat de València

  [Read more]

  Territori Valencià, Territori Runner, coordinat per Víctor Agulló Calatayud

  04/05/18

  Elr divendres 4 de maig a les 19.30 hores es presenta el llibre «Territori Valencià, Territori Runner» a la Fira del Llibre de València (Jardí de Vivers. Sala del Museu 1) editat per la Universitat de València a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, en col·laboració amb la Direcció General d’Esports de la Generalitat Valenciana i Caixa Popular.

  [Read more]

   
   
  This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy