University of Valencia logo Logo Faculty of Teacher Training Logo del portal

Participació Facultat Magisteri programa BIP

  • February 23rd, 2023
Image de la noticia

Des del Vicedeganat d'Internacionalització i Cooperació al Desenvolupament ens complau informar-vos que la nostra facultat participa en el projecte internacional híbrid " Plurilinguisme et éducation" organitzat pel INSPE de la Universitat de Créteil (França) junt a la Universitat d'Erfurt (Alemanya). És la primera vegada que la Universitat de València participa en un programa de similars característiques, amb un marcat accent multilingüe, i finançat per la Unió Europea. Els programes intensius mixtos (Blended Intensive Programme, BIP) són programes intensius i curts que utilitzen formes innovadores d'aprenentatge, ensenyament i formació per als estudiants i el personal, incloent-hi l'ús de la cooperació en línia. En aquest projecte es pretén reflexionar al voltant de com proposar un ensenyament que integre la interculturalitat i el plurilingüisme. 

Hi participaran 8 estudiants de la nostra facultat i dues professores, Silvia Chireac y Raquel Sanz, que, després de rebre formació en línia durant un mes, es desplaçaran a París durant l'última setmana de març per a conviure amb col.legues francesos i alemanys, intercanviar opinions i experiències multilingües i observar i implementar activitats plurilingües en aules de primària de París. D'aquesta manera, podran conéixer diferents maneres de desenvolupar les competències comunicatives en segones llengües estrangeres (francés i alemany) a través de disciplines no lingüístiques, com ara educació física o música.
Es tracta d'una experiència d'aprenentatge innovadora i enriquidora. Així dons, s'ofereix una possibilitat única al nostre alumnat, que participarà mitjançant una beca d'estada que cobrirà totes les seues despeses.

Des d'aquest Vicedeganat us animem a participar en aquesta mena d'iniciatives.

Resolució amb les persones beneficiàries dels BIPs Outgoing - primer termini:
 https://www.uv.es/webrelint/11_Altres_Beques/bips/convocatoria-2022-23/resolucion-concesion-1er-plazo-2023.pdf