
Els dies 9, 10 i 11 de desembre es van celebrar les III Jornades de Seminaris Coordinats de Ciències de l'Alimentació en la Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació.
Els estudiants de segon, tercer i quart de Nutrició Humana i Dietètica i tercer del grau de Ciència i Tecnologia dels Aliments presentaren els seminaris que han realitzat en el primer quadrimestre en format oral-flaix o “presentació 20x20”.
A més, en el vestíbul de la facultat es van projectar les infografies realitzades pels estudiants buscant la versió més sostenible de les jornades.
La programació també va incloure diverses ponències a càrrec d'experts en l'àmbit de les ciències de l'alimentació.
JULIA RODRIGUEZ GARCIA Professora de Nutrició Humana i Dietètica
Alimentació i Nutrició en les Persones Majors: un cas clínic.
CARLOS FERRANDO, CEO NUTRALAB. Nutricionista al València C.F.
Per què NO continuar estudiant nutrició i convertir-te en nutricionista.
AMPARO BAYARRI MAYO. Membre de l'Acadèmia espanyola de Nutrició i Dietètica.
Oferta gastronòmica saludable i sostenible en el restaurant.
CLAUDIA DONA CUNHA. Food Innovation Project Lead. KM ZERO Food Innovation Hub
Emprendre i innovar en alimentació
Images: