El Grau en Ciència i Tecnologia dels Aliments contempla i engloba tres grans àrees en l'àmbit alimentari: l'elaboració i conservació sostenible dels aliments, la gestió i control de la qualitat dels aliments i la seva seguretat, i la relació dels aliments amb la salut.
Què aprendràs?
- Com s'elaboren els aliments i com millorar els processos de manera sostenible i respectant el medi ambient.
- Els procediments per gestionar i controlar la qualitat dels aliments.
- La importància i com obtenir aliments segurs.
- La relació dels aliments en la prevenció, desenvolupament i tractament de diverses patologies.
- Com s'està innovant en la indústria alimentària.
On podré treballar?
- En la Indústria Alimentària.
- En l'Administració pública.
- Com a Assessor nutricional/alimentari.
- En la restauració col·lectiva (menjadors escolars, fàbriques, hospitals, empreses de catering...).
Per què estudiar aquest grau en la UV?
- Perquè estem entre les 25 millors universitats del món (Rànquing de Shanghái), en aquest grau, per la recerca en alimentació, publicacions i relacions internacionals.
- Perquè té un gran formació experimental pràctica.
- Per comptar amb un professorat amb àmplia experiència en el camp alimentari tant en el sector tecnològic com a sanitari (binomi alimentació-salut).
- Perquè durant els estudis experimentaràs en els laboratoris de l’Institut d’Agroquímica i Tecnologia dels Aliments, centre de recerca de referència en alimentació.
- Perquè realitzes 4 mesos de pràctiques en empresa.
- Per les nombroses col·laboracions amb empreses del sector agroalimentari
- Per disposar d'una àmplia oferta de mobilitat internacional.
Si t'interessa el camp de l'alimentació i vols abordar els reptes de l'alimentació en el futur, el Grau de Ciència i Tecnologia d'Aliments de la Universitat de València et proporcionarà la formació i habilitats necessàries bàsiques per ser un professional amb una clara utilitat per a la societat.