https://www.uv.es/fcafehttps://www.uv.es/uvweb/grau-ciencies-activitat-fisica-esport/ca/grau-ciencies-activitat-fisica-esport-1285935083794.htmlhttps://www.uv.es/ Logo del portal

 • Futurs estudiants

News list

Last 10 news

 • 27/11/18

  Un estudi de la Universitat dirigit pel professor Juan Carlos Colado premiat per l’Associació Espanyola de Cirurgians

  Un estudi del Grup d’Investigació en Esport i Salut de la Universitat de València –dirigit pel professor Juan Carlos Colado- i la Unitat de Cirurgia Hepàtica i Transplantament de la Fe ha rebut el premi a la millor publicació científica de 2017 concedida per l’Associació Espanyola de Cirurgians. Es tracta del primer treball que avalua la importància de l’activitat física en la qualitat de vida de pacients que han rebut un transplantament de fetge. Per a la investigació s’han utilitzat proves de màxim nivell i una metodologia d’entrenament pionera a nivell mundial.

 • Vicente Añó, nou director del Servei d'Educació Física i Esports

  19/09/18

  Vicente Añó, nou director del Servei d'Educació Física i Esports

  [Read more]

 • Edifici

  04/07/16

  SOL·LICITUD DE TÍTOL UNIVERSITARI

  A partir d'ara la sol·licitud del títol pots tramitar-la a través de "ENTREU-Seu electrònica" de la Universitat de València, evitant la tramitació presencial. Per poder dur a terme el tràmit és necessari haver concluït els estudis i tindre l’expedient acadèmic clonclòs i tancat. Pots tramitar-ho des de ENTREU - Estudiants - "Sol·licitud de Títol Universitari i SET".

 • 01/09/15

  New website Undergraduate Degrees portal

  The coordination of the undergraduate degrees has revamped its website to adapt it to the new content management system and improve its interface and accessibility, as has already been done on the corporate website of UV.

 • UV students

  13/02/15

  Scholarships from the Valencian government year 2014-2015

  Applications for scholarships for the fulfilment of university studies during the academic year 2014/2015 can be submitted from 13 February and the deadline is 12 March.

  [Read more]

For more news, please use the browser

 
This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy