• .

  Classe pràctica

 • .

  Estudiants de la Facultat

 • .

  Ciències de l'Activitat Física i l'Esport

     
Edifici

SOL·LICITUD DE TÍTOL UNIVERSITARI

31/12/15

A partir d'ara la sol·licitud del títol pots tramitar-la a través de "ENTREU-Seu electrònica" de la Universitat de València, evitant la tramitació presencial. Per poder dur a terme el tràmit és necessari haver concluït els estudis i tindre l’expedient acadèmic clonclòs i tancat. Pots tramitar-ho des de ENTREU - Estudiants - "Sol·licitud de Títol Universitari i SET".

Extinció d'estudis en Llicenciatura 2015-2016

22/06/15

Els alumnes que complisquen els requisits establits en la normativa vigent podran, solament per a assignatures de cinquè curs, sol·licitar la “convocatòria extraordinària per a estudiants en plans d'estudis en procés d'extinció”.

[Llegir més]

  nov. - des.
  30 - 6

  Agenda setmanal

  + esdeveniments

  Enquesta de satisfacció de titulats/des

  Egressats/des de títols de grau o de màster oficial disposen de qüestionaris per mostrar en quina mesura estan satisfets/es amb la titulació cursada.

   

  Assignatures de Relacions de Gènere

  Matrícula oberta. 4 assignatures de Relacions de Gènere, adaptades a cada branca de coneixement, es podran incorporar a l'expedient acadèmic com 6 crèdits ECTS

   

  Curs pràctic d’EXCEL aplicat a la gestió d’enquestes d’avaluació

  Dirigit al PAS, especialment de serveis que gestionen qüestionaris de satisfacció.

   

  Erasmus + 2016 Convocatòria projectes a professors

  La Comissió Europea ha publicat en el Diari Oficial de la Unió Europea del 20 d'octubre de 2015, la Convocatòria del Programa Erasmus+ per a l'any 2016.

   

  Programa YUZZ

  ¿Tens una idea innovadora? T'ajudem a llançar el teu pla de negoci. Inscriu-te al Programa YUZZ a la Universitat de València abans del 1 de decembre.

   

  Enquestes d'avaluació de la docència

  Del 23 de novembre al 31 de desembre, l'alumnat de grau i màster té obertes en secretaria virtual enquestes per avaluar la docència del primer quadrimestre.

   

  + Vídeos

  Imatge de la portada del video;Facultat De Ciències De L'activitat Física I L'esport
  Imatge de la portada del video;Saber I Futur Al Teu Abast
  Imatge de la portada del video;Vídeo Presentació Campus Habitat5U

  Facultat De Ciències De L'activitat Física I L'esport

  La Universitat de València t'obri les seues portes. Als seus Centres descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que garantisca el teu futur professional.

  Saber I Futur Al Teu Abast

  Vídeo institucional de la Universitat de València

  Vídeo Presentació Campus Habitat5U

  Vídeo de presentació de Campus Habitat5U elaborat per a la consecució del segell de Campus d'Excel·lència

   
   
  Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord