• .

  Classe pràctica

 • .

  Estudiants de la Facultat

 • .

  Ciències de l'Activitat Física i l'Esport

     
Edifici

SOL·LICITUD DE TÍTOL UNIVERSITARI

31/12/16

A partir d'ara la sol·licitud del títol pots tramitar-la a través de "ENTREU-Seu electrònica" de la Universitat de València, evitant la tramitació presencial. Per poder dur a terme el tràmit és necessari haver concluït els estudis i tindre l’expedient acadèmic clonclòs i tancat. Pots tramitar-ho des de ENTREU - Estudiants - "Sol·licitud de Títol Universitari i SET".

Accés Majors de 40 anys

26/04/16

Resultat de la valoració de la documentació presentada pels alumnes que sol∙liciten l’accés per la via de majors de 40 anys, per al curs 2016‐2017, en el grau de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport.

CONVOCATÒRIA PER A L'ADMISSIÓ D'ESTUDIANTS/S'AMB ESTUDIS UNIVERSITARIS OFICIALS PARCIALS 2016-2017

25/04/16

Els estudiants amb estudis universitaris oficials espanyols parcials o estudiants amb estudis universitaris estrangers parcials o totals que no hagen obtingut l'homologació del títol a Espanya, que desitgen ser admesos en el Grau en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport en la FCAFE.

[Llegir més]

  Gimnastrada Universitària

  21/04/16

  La Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, organitza la 1ª Gimnastrada Universitària el 18 de Maig 2016 en el Pavelló Municipal d'Esports d'Ontinyent.

  maig
  3 - 8

  Agenda setmanal

  + esdeveniments

  Erasmus + 2016 Convocatòria projectes a professors

  La Comissió Europea ha publicat en el Diari Oficial de la Unió Europea del 20 d'octubre de 2015, la Convocatòria del Programa Erasmus+ per a l'any 2016.

   

  Procediment RH2 per a graus i màsters

  Del 13 d'abril al 12 de maig està actiu en la plataforma del SGIC el procediment d'anàlisi de la captació i selecció del PDI (RH2).

   

  Enquestes d'avaluació de la docència

  Del 18 d'abril al 22 de maig, l'alumnat de grau i màster té obertes en secretaria virtual enquestes per avaluar la docència del segon quadrimestre i anual.

   

  Preinscripció als 113 màsters oficials

  La Universitat de València obri el termini de preinscripció per als màsters oficials del curs 2016-2017

   

  Proves per a l'obtenció dels certificats de coneixements de valencià

  Convocatòria ordinària de juny de 2016. Matrícula oberta

   

  Aprenentatge bàsic de tècniques de suggestió (aplicació en ansietat, dolor)

  Curs. Ja està oberta la inscripció. Els estudiants de llicenciatura, diplomatura i enginyeria poden convalidar aquest curs per 2 crèdits de lliure elecció.

   

  Preinscripció als itineraris de La Nau Gran 2016-2017

  El termini de preinscripció per als itineraris de La Nau Gran i per a Nau Gran Nivell Avançat per al curs 2016-2017 és del 3 al 24 de maig de 2016.

   

  + Vídeos

  Imatge de la portada del video;Facultat De Ciències De L'activitat Física I L'esport
  Imatge de la portada del video;Saber I Futur Al Teu Abast
  Imatge de la portada del video;Vídeo Presentació Campus Habitat5U

  Facultat De Ciències De L'activitat Física I L'esport

  La Universitat de València t'obri les seues portes. Als seus Centres descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que garantisca el teu futur professional.

  Saber I Futur Al Teu Abast

  Vídeo institucional de la Universitat de València

  Vídeo Presentació Campus Habitat5U

  Vídeo de presentació de Campus Habitat5U elaborat per a la consecució del segell de Campus d'Excel·lència

   
   
  Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord