Logo de la Universdad de Valencia Logo del portal

  • Premsa

Rutes Matemàtiques a València

RUTES MATEMÀTIQUES


En col·laboració amb la Societat d'Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana Al-Khwârizmî, es pretén utilitzar aquest entorn com un recurs didàctic per a la divulgació, l'ensenyament i l'aprenentatge de les matemàtiques amb l'objectiu que qualsevol ciutadà o els estudiants desenvolupen actituds positives cap a elles i aconseguir un aprenentatge més significatiu. Les rutes previstes faran que l'entorn del nucli antic de la ciutat de València i les instal·lacions més modernes, com el Museu de Ciències Príncipe Felipe, els seus carrers, els seus parcs i establiments públics, puguen convertir-se en una important font d'activitats matemàtiques. L'objectiu de l'activitat és que els estudiants dels instituts d'ensenyament secundari i de batxiller aprenguen a veure i a apreciar les matemàtiques del seu entorn d'una forma agradable. La ruta s'iniciarà amb una sessió prèvia on es treballarà l'itinerari amb plànols de la ciutat i se'ls farà lliurament del material necessari (cintes mètriques, clinòmetres, calculadores, quaderns didàctics...)

RUTA 1  - De les Torres de Serrans al Jardí Botànic-

Punt de trobada Torres de Serrans  a les 10.00 h

RUTA 4  - Del Mercat de Colom a la Nau

Punt de trobada Mercat de Colom, porta que recau a C/ Jorge Juan a les 10.00 h


Inicio       Ministerio de Industría, Economía y Competitividad   

Aquesta activitat compta amb el finançament de la Fundación Española de Ciencia y Tecnologia i el Ministerio de Economia, Industria y Competitividad.

 
Esta página web utiliza cookies propias y de terceros con fines técnicos, de análisis del tráfico y para facilitar la inserción de contenidos en redes sociales a petición del usuario. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Para más información consulte nuestrapolítica de cookies