GRAU EN CIÈNCIES GASTRONÒMIQUES

  • Assignatura:Tècniques de cuina
  • Codi:36378
Crèdits 6
Caràcter Obligatori

Grups A

Periode lectiu
Data d'inici 12/09/2022
Data de finalització23/12/2022
Examens
Data convocatòria 127/01/2023
Data convocatòria 219/06/2023
Subgrup Idioma Setmana Dies Inici Final Lloc de realització
L1Castellà     
L2Valencià     
L99Valencià     
O1Valencià     
O2Valencià     
O99Valencià     
T0Valencià◄ Consulteu horari. Part del període lectiuDimarts18:0019:00AULA AF-5 AULARI INTERFACULTATIU
Professor/a Subgrup Departament Categoria
SOLER QUILES, CARLA MARIAL1Medicina Prev. i Salut Púb., C. Aliment., Toxic. i Med.Legal UV PROF. PERMANENT LABORAL PPL UV
SOLER QUILES, CARLA MARIAL2Medicina Prev. i Salut Púb., C. Aliment., Toxic. i Med.Legal UV PROF. PERMANENT LABORAL PPL UV
SOLER QUILES, CARLA MARIAO1Medicina Prev. i Salut Púb., C. Aliment., Toxic. i Med.Legal UV PROF. PERMANENT LABORAL PPL UV
SOLER QUILES, CARLA MARIAO2Medicina Prev. i Salut Púb., C. Aliment., Toxic. i Med.Legal UV PROF. PERMANENT LABORAL PPL UV
SOLER QUILES, CARLA MARIAT0Medicina Prev. i Salut Púb., C. Aliment., Toxic. i Med.Legal UV PROF. PERMANENT LABORAL PPL UV