foto Jorge Javier Ruiz Cantero
JORGE JAVIER RUIZ CANTERO
PAS E.T.B. Audiovisuals
:
Departament: Gerència
Taller d'Audiovisuals. Planta 4. Estudio de sonido.
963983259 (D)
Biografia

Sóc llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat de València, estudis pels quals vaig obtenir el Premi Extraordinari de Facultat en 1999.

En l'àmbit acadèmic, he impartit docència com a professor associat en el Grau en Belles arts de la Universitat Politècnica de València, en el Grau en Comunicació Audiovisual i el Grau en Enginyeria Multimèdia de la Universitat de València, així com en diversos màsters i postgraus d'aquesta última institució acadèmica. A més, participe habitualment en diferents cursos, seminaris i màster-classes relacionats amb el món del so per a cinema i la producció musical.

En el camp de la informàtica musical, sóc coautor del llibre 'Crear, editar i compartir música digital', una guia pràctica publicada per Anaya Multimèdia en 2007, i de la qual va aparèixer en 2009 una segona edició.

En la faceta de músic freelance, he escrit i produït temes musicals per a més d'una trentena de projectes audiovisuals de diferents gèneres: documentals, vídeos corporatius, videojocs, curtmetratges i anuncis de televisió.

Pots visitar el meu blog 'soundsthetics' sobre so cinematogràfic en www.soundsthetics.blogspot.com

Asignatures impartides i modalitats docents
43287 - Realització i edició de projectesLaboratori
 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies D'acord