• .

Convocatòria del V Premi Nova Cultura del Territori

22/02/17

L'Associació de Geògrafs Espanyols (AGE) i el Col·legi de Geògrafs convoquen la V edició del Premi Nova Cultura del Territori. A fi de sistematitzar i fer més transparent la seva concessió, ambdues institucions han treballat en l'elaboració de les bases reguladores i en una fitxa de presentació de propostes de candidatures, que s'adjunten. Els animem a que ens envien les seves propostes (info@age-geografia.es) perquè l'AGE, com a membre del grup promotor del Manifest per una Nova Cultura del Territori, les canalitze.

Convocatòries Premis AGE: Manuel de Terán, Roser Majoral i Jesús García Fernández

07/02/17

L'Associació de Geògrafs Espanyols convoca els següents premis d'investigació, els terminis dels quals poden consultar en les seues bases i en l'apartat de premis de la web de l'associació (http://www.age-geografia.es/site/premios/): · II Premi "Manuel De Terán Álvarez" a la millor tesi doctoral, en qualsevol àrea de la Geografia, defesa en universitats espanyoles. · III Premi "Roser Majoral Moliné" al millor article publicat en revistes científiques estrangeres. · IV Premi "Jesús García Fernández" per a Jóvens Investigadors.

Els estudiants del grau de geografia visiten l'Institut Catogràfic Valencià.

07/12/16

El 18 de novembre els estudiants de l'assignatura d'Ordenació del Territori, impartida pel professor Joaquin Farinós, van visitar l'ICV per a conéixer de primera mà els projectes que allí es desenrotllen. Esta visita forma part de les activitats complementàries del Grau de Geografia i Medi Ambient que tenen com a objectiu ampliar la formació dels estudiants.

V Concurs "Explica Geografia amb els teus fotos"

16/11/16

S'ha convocat la V edició del Concurs "Explica Geografia amb els teus fotos". L'Associació de Geògrafs Espanyols presenta este concurs per a estudiants de Secundària i d'Universitat, així com per a professors de tots els nivells educatius.

D. Juan Piqueras Haba va rebre a París este 17 d'octubre el premi de la menció especial de l'Organització Internacional de la Vinya i el Vi

D. Juan Piqueras Haba va rebre a París este 17 d'octubre el premi de la menció especial de l'Organització Internacional de la Vinya i el Vi

02/11/16

El catedràtic del nostre departament, D. Juan Piqueras Haba, va rebre a París este 17 d'octubre el premi de la menció especial de l'OIV (Organització Internacional de la Vinya i el Vi) 2016 en la categoria "Historia" pel seu llibre "La vinya i el vi a Espanya: edats antiga i media" publicat per la Universitat de València. Enhorabona per un merecidísimo premi a una vida d'investigació i difusió del coneixement.

     
     
    Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies