• .
 

El Departament de Geografía a la Universitat Internacional de Gandia

22/07/16

Els passats dilluns 18 i dimarts 19 de juliol es van dur a terme dos cursos, el de "Democràcia des de baix: una nova agenda per a la millora i ampliació de les funcions dels governs locals" i el de "Territori i societat valencians: noves relacions per a un nou desenvolupament" en els què van participar com a ponents diversos professors del Departament. Entre ells Joan Romero, Ximo Farinós (respectius coordinadors dels cursos), Maria Dolores Pitarch i José Vicente Sánchez Cabrera. Al llarg de les jornades es van abordar qüestions de marcat contingut geogràfic com ara les polítiques de desenvolupament territorial i l'organització administrativa i el nivell local valencians. El contingut i principals conclusions dels cursos van tenir ressò a la premsa en forma d'entrevista a la TV local i d'article a la premsa valenciana (els diaris Levante i Las Provincias).

Beca de col·laboració per al Departament de Geografia

15/07/16

Una beca de col·laboració per al Departament de Geografia. Al BOE del 9 de juliol de 2016 s'ha publicat la convocatòria de les beques de col·laboració del MECD. Els alumnes interessats poden presentar la sol·licitud entre el 10 de juliol i el 15 de setembre de 2016.

Jornada “El paisatge valencià. Reptes presents i futurs”

Jornada “El paisatge valencià. Reptes presents i futurs”

07/07/16

La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians, dirigida pels professors del Departament de Geografia Emilio Iranzo y Alejandro Pérez organitza, el proper dijous 14 de juliol en l’Aula Magna del Centre Cultural la Nau, la jornada “El paisatge valencià. Reptes presents i futurs”.

[Llegir més]

Jornades

Jornades "Planificació i desenrotllament territorial en les àrees metropolitanes. Opcions per a l'Àrea Metropolitana de València"

04/07/16

El divendres 1 de juliol s'han tancat, en La Sala d'Actes Joan Fuster de la Facultat de Geografia i Història, les jornades titulades 'Planificació i desenrotllament territorial en les àrees metropolitanes. Opcions per a l'Àrea Metropolitana de València" i que han sigut organitzades per la Càtedra de Cultura Territorial Valenciana que dirigix el professor del Departament de Geografia Dr. Joaquín Farinós Dasí, Catedràtic d'Anàlisi Geogràfica regional. Al llarg de les mateixes s'han explorat, per part d'especialistes d'esta Universitat de València i d'experts nacionals i europeus, de l'àmbit acadèmic i de la presa de decisions, les distintes problemàtiques de planificació i gestió a què s'enfronten estos espais metropolitans.

[Llegir més]

  X Congrés de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana

  X Congrés de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana "Recursos i territori. Perspectiva històrica i nous equilibris"

  29/06/16

  El X Congrés de la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana "Recursos i territori. Perspectiva històrica i nous equilibris" ha projectat diverses mirades sobre els recursos naturals: la visió històrica sobre el seu ús i els conflictes i solucions que han generat; o l'abordatge des de disciplines científiques i tècniques que il·luminen el seu tractament present i futur. Mantenint una visió holística, hom ha elegit quatre àmbits de participació en funció de quatre de les grans necessitats humanes: l'alimentació, el poblament, les comunicacions i l'energia. Espai Plana de l'Om Manresa (Plaça Plana de l’Om, 5) 21, 22 i 23 d'octubre de 2016

   
   
  Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies