• .

V Concurs "Explica Geografia amb els teus fotos"

16/11/16

S'ha convocat la V edició del Concurs "Explica Geografia amb els teus fotos". L'Associació de Geògrafs Espanyols presenta este concurs per a estudiants de Secundària i d'Universitat, així com per a professors de tots els nivells educatius.

D. Juan Piqueras Haba va rebre a París este 17 d'octubre el premi de la menció especial de l'Organització Internacional de la Vinya i el Vi

D. Juan Piqueras Haba va rebre a París este 17 d'octubre el premi de la menció especial de l'Organització Internacional de la Vinya i el Vi

02/11/16

El catedràtic del nostre departament, D. Juan Piqueras Haba, va rebre a París este 17 d'octubre el premi de la menció especial de l'OIV (Organització Internacional de la Vinya i el Vi) 2016 en la categoria "Historia" pel seu llibre "La vinya i el vi a Espanya: edats antiga i media" publicat per la Universitat de València. Enhorabona per un merecidísimo premi a una vida d'investigació i difusió del coneixement.

  Jornada “El paisatge viscut: paisatges emblemàtics i dissonàncies paisagístiques”

  Jornada “El paisatge viscut: paisatges emblemàtics i dissonàncies paisagístiques”

  27/10/16

  La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians, codirigida pels professors Emilio Iranzo i Alejandro Pérez, del Departament de Geografia de la Universitat de València, prossegueix amb les seues activitats de sensibilització i investigació durant el mes de novembre en localitats de l’interior de Valéncia. Les pròximes jornades tindran lloc el 7 i l’11 de novembre a Aiora i Muro d’Alcoi, respectivament, i tenen com a finalitat transmetre, mediar, sensibilitzar i fer partícips als ciutadans del reconeixement de la seua realitat paisatgística. Tot això amb l'objectiu de generar una actitud més proactiva cap al paisatge i compartir coneixement que ajude a la creació de propostes d'ordenació territorial i del paisatge.

  Jornada “El paisatge viscut: paisatges emblemàtics i dissonàncies paisatgístiques”

  Jornada “El paisatge viscut: paisatges emblemàtics i dissonàncies paisatgístiques”

  11/10/16

  La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians, codirigida pels professors Emilio Iranzo i Alejandro Pérez, del Departament de Geografia de la Universitat de València, continua amb les seues activitats de sensibilització i investigació durant este primer quadrimestre del curs 2016-2017. S'han preparat quatre Jornadas-Taller en localitats (Jérica, 14 d'octubre, Ayora, 7 de novembre, Mur d'Alcoi, 11 de novembre i Ademuz, 21 de novembre) de l'interior valencià amb el propòsit de comunicar, mediar, sensibilitzar i fer partícips als ciutadans del reconeixement de la seua realitat paisatgística. Tot això amb l'objectiu d'aconseguir generar una actitud més proactiva cap al paisatge i compartir coneixement que ajude en la propostes d'ordenació territorial i del paisatge.

  [Llegir més]

  Congrés "El Corredor Mediterrani: un espai comú entre regions"

  03/10/16

  Els dies 28 i el 29 de novembre, a la Universitat Politècnica de València, se celebra el Congrés "El Corredor Mediterrani: un espai comú entre regions".

   
   
  Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies