• .
Jornada-Taller “El Paisatge Viscut: Paisatges Emblemàtics i Dissonàncies Paisagístiques”

Jornada-Taller “El Paisatge Viscut: Paisatges Emblemàtics i Dissonàncies Paisagístiques”

24/03/17

La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians, codirigida pels professors Emilio Iranzo i Alejandro Pérez, del Departament de Geografia de la Universitat de València, reprèn una de les seues principals activitats en matèria de sensibilització i participació ciutadana vinculada als paisatges valencians, les jornades-taller. En aquest nou curs 2017, les jornades s'inicien el pròxim 30 de març en el Centre Social de Titagües.

[Llegir més]

Guanyadors de les IX Olimpíades de Geografia

Guanyadors de les IX Olimpíades de Geografia

14/03/17

S'ha celebrat la IX edició de les Olimpíades de Geografia, en les que han participat 69 alumnes de 20 centres de Batxillerat, públics i privats de la província de València i Castelló. Enhorabona als guanyadors, que participaran en l'edició nacional. Gràcies a tots per la participació. Us esperem en la pròxima edició.

[Llegir més]

  Convocatòria del V Premi Nova Cultura del Territori

  22/02/17

  L'Associació de Geògrafs Espanyols (AGE) i el Col·legi de Geògrafs convoquen la V edició del Premi Nova Cultura del Territori. A fi de sistematitzar i fer més transparent la seva concessió, ambdues institucions han treballat en l'elaboració de les bases reguladores i en una fitxa de presentació de propostes de candidatures, que s'adjunten. Els animem a que ens envien les seves propostes (info@age-geografia.es) perquè l'AGE, com a membre del grup promotor del Manifest per una Nova Cultura del Territori, les canalitze.

  Convocatòries Premis AGE: Manuel de Terán, Roser Majoral i Jesús García Fernández

  07/02/17

  L'Associació de Geògrafs Espanyols convoca els següents premis d'investigació, els terminis dels quals poden consultar en les seues bases i en l'apartat de premis de la web de l'associació (http://www.age-geografia.es/site/premios/): · II Premi "Manuel De Terán Álvarez" a la millor tesi doctoral, en qualsevol àrea de la Geografia, defesa en universitats espanyoles. · III Premi "Roser Majoral Moliné" al millor article publicat en revistes científiques estrangeres. · IV Premi "Jesús García Fernández" per a Jóvens Investigadors.

  Els estudiants del grau de geografia visiten l'Institut Catogràfic Valencià.

  07/12/16

  El 18 de novembre els estudiants de l'assignatura d'Ordenació del Territori, impartida pel professor Joaquin Farinós, van visitar l'ICV per a conéixer de primera mà els projectes que allí es desenrotllen. Esta visita forma part de les activitats complementàries del Grau de Geografia i Medi Ambient que tenen com a objectiu ampliar la formació dels estudiants.

   
   
  Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies