• .
Jornada “El paisatge viscut: paisatges emblemàtics i dissonàncies paisatgístiques”

Jornada “El paisatge viscut: paisatges emblemàtics i dissonàncies paisatgístiques”

11/10/16

La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians, codirigida pels professors Emilio Iranzo i Alejandro Pérez, del Departament de Geografia de la Universitat de València, continua amb les seues activitats de sensibilització i investigació durant este primer quadrimestre del curs 2016-2017. S'han preparat quatre Jornadas-Taller en localitats (Jérica, 14 d'octubre, Ayora, 7 de novembre, Mur d'Alcoi, 11 de novembre i Ademuz, 21 de novembre) de l'interior valencià amb el propòsit de comunicar, mediar, sensibilitzar i fer partícips als ciutadans del reconeixement de la seua realitat paisatgística. Tot això amb l'objectiu d'aconseguir generar una actitud més proactiva cap al paisatge i compartir coneixement que ajude en la propostes d'ordenació territorial i del paisatge.

[Llegir més]

Congrés "El Corredor Mediterrani: un espai comú entre regions"

03/10/16

Els dies 28 i el 29 de novembre, a la Universitat Politècnica de València, se celebra el Congrés "El Corredor Mediterrani: un espai comú entre regions".

Conferència

Conferència "Los efectos territoriales de los procesos de transición en Polonia (a partir de 1990)"

27/09/16

El divendres 23 de setembre va tindre lloc la conferència titulada "Los efectos territoriales de los procesos de transición en Polonia (a partir de 1990)", organitzada dins del cicle d'innovació educativa del Departament de Geografia. Els ponents, els doctors Jerzy Makowski i Joana Mietkiewska, professors de la Universitat de Varsòvia, van presentar una interessant visió sobre els canvis territorials succeïts a Varsòvia i a Polònia després de la caiguda del Mur. Els estudiants van participar en un animat debat al finalitzar la sessió.

  Obert el programa de beques d'investigació RISE Worldwide

  Obert el programa de beques d'investigació RISE Worldwide

  15/09/16

  S'obri una nova convocatòria de beques del Servici Alemany d'Intercanvi Acadèmic que permetrà a grups d'investigació i laboratoris espanyols rebre un assistent d'investigació alemany durant l'estiu de 2017, amb una beca del DAAD que cobrirà els seus costos de viatge i de vida. Es tracta del programa RISE - Research Internships in Science and Engineering. El portal ja està obert perquè puguen presentar els seus projectes fins al 15 d'octubre de 2016.

  Conferència

  Conferència "Los efectos territoriales de los procesos de transición en Polonia (a partir de 1990)"

  12/09/16

  Primera conferència del Cicle Tardor-Hivern, 2016 Dia: 23 de setembre Títol: Los efectos territoriales de los procesos de transición en Polonia (a partir de 1990) Conferenciant: Professor Jerzy Makowski, Universidad de Varsòvia Lloc: sala de graus de la Fac. De Geografia i Història

    
    
   Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies