• .
 
Conferència

Conferència "Los efectos territoriales de los procesos de transición en Polonia (a partir de 1990)"

27/09/16

El divendres 23 de setembre va tindre lloc la conferència titulada "Los efectos territoriales de los procesos de transición en Polonia (a partir de 1990)", organitzada dins del cicle d'innovació educativa del Departament de Geografia. Els ponents, els doctors Jerzy Makowski i Joana Mietkiewska, professors de la Universitat de Varsòvia, van presentar una interessant visió sobre els canvis territorials succeïts a Varsòvia i a Polònia després de la caiguda del Mur. Els estudiants van participar en un animat debat al finalitzar la sessió.

  Obert el programa de beques d'investigació RISE Worldwide

  Obert el programa de beques d'investigació RISE Worldwide

  15/09/16

  S'obri una nova convocatòria de beques del Servici Alemany d'Intercanvi Acadèmic que permetrà a grups d'investigació i laboratoris espanyols rebre un assistent d'investigació alemany durant l'estiu de 2017, amb una beca del DAAD que cobrirà els seus costos de viatge i de vida. Es tracta del programa RISE - Research Internships in Science and Engineering. El portal ja està obert perquè puguen presentar els seus projectes fins al 15 d'octubre de 2016.

  Conferència

  Conferència "Los efectos territoriales de los procesos de transición en Polonia (a partir de 1990)"

  12/09/16

  Primera conferència del Cicle Tardor-Hivern, 2016 Dia: 23 de setembre Títol: Los efectos territoriales de los procesos de transición en Polonia (a partir de 1990) Conferenciant: Professor Jerzy Makowski, Universidad de Varsòvia Lloc: sala de graus de la Fac. De Geografia i Història

   El Departament de Geografía a la Universitat Internacional de Gandia

   22/07/16

   Els passats dilluns 18 i dimarts 19 de juliol es van dur a terme dos cursos, el de "Democràcia des de baix: una nova agenda per a la millora i ampliació de les funcions dels governs locals" i el de "Territori i societat valencians: noves relacions per a un nou desenvolupament" en els què van participar com a ponents diversos professors del Departament. Entre ells Joan Romero, Ximo Farinós (respectius coordinadors dels cursos), Maria Dolores Pitarch i José Vicente Sánchez Cabrera. Al llarg de les jornades es van abordar qüestions de marcat contingut geogràfic com ara les polítiques de desenvolupament territorial i l'organització administrativa i el nivell local valencians. El contingut i principals conclusions dels cursos van tenir ressò a la premsa en forma d'entrevista a la TV local i d'article a la premsa valenciana (els diaris Levante i Las Provincias).

   Beca de col·laboració per al Departament de Geografia

   15/07/16

   Una beca de col·laboració per al Departament de Geografia. Al BOE del 9 de juliol de 2016 s'ha publicat la convocatòria de les beques de col·laboració del MECD. Els alumnes interessats poden presentar la sol·licitud entre el 10 de juliol i el 15 de setembre de 2016.

    
    
   Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies