• .
 • .
 • .

  Laboratori Genètica Molecular

Beatriz Llamusi

Projecte Biotecnologico Genómica Traslacional seleccionat per programa CaixaImpulse

06/07/17

Un dels projectes triats està, el de la investigadora de la Universitat de València, Beatriz Llamusi, sobre la distròfia miotónica, una malaltia degenerativa que causa greus problemes multisistémicos, amb símptomes en el sistema nerviós, el múscul-esquelètic i el cardíac.

[Llegir més]

  Prova de concepte de la modulació del gene terapèutic de MBNL1/2 en la distròfia miotónica

  Oferta de beca pre doctoral

  06/07/17

  Oferta de beca pre doctoral per a realitzar la tesi en el grup de Genòmica Traslacional en un projecte en el qual s'investigaran compostos capaços de modular l'expressió endogena dels gens muscleblind humans com a potencials teràpies per a distròfia miotónica.

  [Llegir més]

   Desenvolupen un complement alimentós per a persones amb Distròfia Miotònica

   19/06/17

   Investigadors de la ERI Biotecmed de la Universitat de València i l'Institut de Recerca Sanitària Incliva, han col·laborat amb l'empresa Myogem Health Company en el desenvolupament d'un complement alimentós per a millorar la qualitat de vida de persones afectades per Distròfia Miotònica. El compost augmenta els nivells de la proteïna MBNL disponibles, el dèficit de les quals està científicament associat a la patogènesi d'aquesta malaltia genètica hereditària.

   Un equip del Departament de Genètica i de l’Estructura de Recerca Interdisciplinària de Biotecnologia i Biomedicina de la Universitat de València

   Un estudi amb mosques Drosophila i cèl·lules humanes identifica potencials compostos terapèutics per al Parkinson

   14/06/17

   Un equip de la Universitat ha identificat potencials compostos terapèutics per al tractament de la malaltia de Parkinson, fent servir un model animal desenvolupat en ‘Drosophila’, comunament coneguda com a ‘mosca de la fruita’. El treball, publicat en la revista ‘Free Radical Biology and Medicine’, apunta que alguns compostos han aconseguit augmentar la capacitat motora de les mosques i reduir l’estrès oxidatiu que pateixen les cèl·lules.

    
    
   Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies