• .
 • .

  Laboratori Genètica Molecular

 • .
Llistat alumnes col.laboradors aceptats 2017/2018

Alumnes col.laboradors aceptats 2017-2018

27/09/17

Llistat dels alumnes col·laboradors seleccionats per al curs 2017/2018 a través de la convocatòria del Departament de Genètica.

[Llegir més]

Prova de concepte de la modulació del gene terapèutic de MBNL1/2 en la distròfia miotónica

Oferta de beca pre doctoral

06/07/17

Oferta de beca pre doctoral per a realitzar la tesi en el grup de Genòmica Traslacional en un projecte en el qual s'investigaran compostos capaços de modular l'expressió endogena dels gens muscleblind humans com a potencials teràpies per a distròfia miotónica.

[Llegir més]

  Desenvolupen un complement alimentós per a persones amb Distròfia Miotònica

  19/06/17

  Investigadors de la ERI Biotecmed de la Universitat de València i l'Institut de Recerca Sanitària Incliva, han col·laborat amb l'empresa Myogem Health Company en el desenvolupament d'un complement alimentós per a millorar la qualitat de vida de persones afectades per Distròfia Miotònica. El compost augmenta els nivells de la proteïna MBNL disponibles, el dèficit de les quals està científicament associat a la patogènesi d'aquesta malaltia genètica hereditària.

  Un equip del Departament de Genètica i de l’Estructura de Recerca Interdisciplinària de Biotecnologia i Biomedicina de la Universitat de València

  Un estudi amb mosques Drosophila i cèl·lules humanes identifica potencials compostos terapèutics per al Parkinson

  14/06/17

  Un equip de la Universitat ha identificat potencials compostos terapèutics per al tractament de la malaltia de Parkinson, fent servir un model animal desenvolupat en ‘Drosophila’, comunament coneguda com a ‘mosca de la fruita’. El treball, publicat en la revista ‘Free Radical Biology and Medicine’, apunta que alguns compostos han aconseguit augmentar la capacitat motora de les mosques i reduir l’estrès oxidatiu que pateixen les cèl·lules.

   
   
  Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies