• .
  • .
  • .
Laboratori

MEMÒRIA D'INVESTIGACIÓ DEFINITIVA 2015

18/07/16

Accés a la Memòria d'Investigació definitiva del 2015.

edifici

MEMÒRIA D'INVESTIGACIÓ 2015

02/05/16

Seguint instruccions de la Vicerectora d'Investigació i Política Científica, us adjunte les BASES PER A LA PRESENTACIÓ DE LA MEMÒRIA D'INVESTIGACIÓ DE L'ANY 2015. Com l’any passat, poden participar en la Memòria d'Investigació els professors associats a temps parcial, sempre que tinguen una valoració mínima de 2 punts en la memòria que s’avalua i la seua vinculació contractual amb la UV durant l’any 2015 siga, al menys, de 9 mesos, o bé, haja estat vinculat com PDI a la UV els anys 2013 i 2014. Cal destacar un nou punt inclòs en el Bases sobre les duplicitats: En cas que els avaluadors detecten una duplicitat, únicament es valorarà l’ítem introduït en primer lloc. La resta d’items duplicats es valorarà amb 0 punts. La correcció d’aquestes duplicitats amb posterioritat a la valoració de la memòria no generarà punts per als autors que no ho corregiren a temps. La documentació de la Memòria d'Investigació 2015 estarà disponible en el lloc web http://www.uv.es/uvweb/servei-investigacio/ca/investigacio-uv/produccio-cientifica/introduccio-dades-grec-1285907192537.html

Alumne

PROTOCOL D'ACTUACIÓ DAVANT FACTORS DE RISC PSICOSOCIAL

06/04/16

S'adjunta arxiu del Protocol d'actuació davant factors de risc psicosocial en l'ambit de la Universitat de València aprovat pel Consell de Govern en 9 de Març de 2016.

logos

AIGÜES DE BARCELONA INICIA EL PROJECTE "DRINKING WATER LIBRARY”

19/01/16

Aigües de Barcelona ha obert el teló del projecte "Drinking Water Library", una iniciativa que permetrà crear la primera base de dades de bactèries aquàtiques en aigües de consum humà per a la tecnologia MALDIT-OF. Per a la creació de aquesta biblioteca, s'utilizaran mostres d'aigua potable de diverses plantes de tractament, xarxes de suministrament i d'aigua embotellada, mitjançant la tecnologia d'espectrometria de masses MALDIT-OF, emprada habitualment en anàlisis clínics. Aquesta base de dades es podrà fer servir a diferents nivells (centres d'investigació, organismes públics o empreses públiques i privades d'aigua potable) i pretén tenir un ús a escala mundial. El projecte, emmarcat en el programa de finançament públic “Retos-Colaboración 2015” (RTC-2015-4496-2), finalitzarà el 30 de setembre del 2018 i està format per tres socis: Aigües de Barcelona com a líder, la Fundació Bosch i Gimpera a través del Departament de Microbiologia de la Universitat de Barcelona, i la Universitat de València a través de la Col·lecció Espanyola de Cultius Tipus (CECT).

Frase Setmanal:

07/01/16

"Mirant cap arrere, em done compte que nodrir la curiositat i l'instint de buscar solucions són tal vegada la contribució més important que l'educació pot fer”. Paul Berg. Nobel de Química 1980.

     
     
    Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies