càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

La Càtedra Demetrio Ribes de la Universitat de València convoca la 13a edició dels premis als treballs d’investigació

  • 13 de juliol de 2017
premios demetrio ribes

Amb l’objectiu de fomentar i difondre la investigació en matèria d’obra pública, història del transport, patrimoni de l’enginyeria civil i ordenació territorial, la Càtedra Demetrio Ribes de la Universitat de València convoca una nova edició dels seus premis, destinats a reconéixer a les millors investigacions inèdites sobre aquests temes.

Des de l’any 2004, la Càtedra Demetrio Ribes de la Universitat de València porta convocant aquests premis als millors treballs inèdits que centren les seues investigacions en l’àmbit de la història de l’obra pública, les comunicacions, el transport, el patrimoni de l’enginyeria civil i la vertebració del territori. Amb aquesta intenció, la Càtedra estableix el dia 15 de novembre de 2017 com a data límit per a la recepció d’aquests treballs, que hauran de ser originals i estar escrits en castellà o valencià. Podran accedir a aquesta convocatòria els diplomats, llicenciats o doctors de qualsevol disciplina acadèmica que presenten treballs relacionats amb les matèries mencionades, d’una extensió entre 200 i 250 fulls.

El premi està dotat amb un total de 6.000 € al treball guanyador, i la seua adjudicació es resoldrà en un termini màxim de sis mesos des de la publicació de la convocatòria. Per a consultar les bases en detall, segueix aquest enllaç.

Llista d'enllaços: