càtedres institucionalsUniversitat de València Logo del portal

Jornada en línia sobre transparència i integritat en l'esport (23/04/2024)

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 22 d’abril de 2024
Deportista

Dimarts 23 d'abril (10:00h - 12:00h). Accés gratuït a través de la plataforma Zoom.

Programa. Clic per ampliar (pdf)
Programa. Clic per a ampliar.

Demà dimarts 23 d'abril, de 10:00 a 12:00, se celebrarà una jornada en línia sobre transparència i integritat en l'àmbit esportiu. Organitzada per destacades personalitats del sector, la jornada comptarà amb la participació de experts que abordaran diversos aspectes relacionats amb la matèria.

L'esdeveniment serà inaugurat per José Salvador Tárrega, director general de Transparència i Participació, junt amb Joaquín Martín Cubas, codirector de la Càtedra PAGODA, i Raquel Valle Escolano, directora de la jornada. A continuació, es desenvoluparan ponències a càrrec de reconeguts especialistes en el tema.

Entre els ponents, destaca la participació de Miguel García Caba, Coordinador Acadèmic del Màster Universitari en Direcció i Gestió Esportiva, i exresponsable de l'assessoria jurídica de LaLiga i del Real Madrid CF. També es tractaran metodologies per promoure la transparència i integritat en les organitzacions esportives, a càrrec de Jaime Rodríguez Alba, investigador del Centre d'Investigacions en Ciències Socials i Humanitats de la Universitat Autònoma de l'Estat de Mèxic, i professor de Transparència i Bon Govern a UNIR.

El programa inclou temes com el bon govern de les entitats esportives i les novetats en matèria de transparència en els processos electorals federatius. També participarà Montse Díaz Marí, advocada especialista en Assessoria Jurídica-Deportiva, i Ángel Guillén Pajuelo, Coordinador Acadèmic del Màster Universitari en Direcció en la Gestió Pública i membre del Grup d'Investigació en Dret Esportiu - DDEPOR.

La jornada conclourà amb les reflexions de Raquel Valle Escolano, ajudant doctora de Ciències Polítiques i de l'Administració de la Universitat de València, seguides d'un espai de debat per als assistents.