Denominació del títol: Màster universitari en Qualitat i Seguretat Alimentària per la Universitat de València

Branca de coneixement: Ciències de la Salut

Responsable del títol: Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l’Alimentació,
Toxicologia i Medicina Legal.

Lloc d'impartició:Facultat de Farmàcia, campus de Burjassot-Paterna

Crèdits del títol: 60 ECTS

Crèdits obligatoris: 30 ECTS

Crèdits optatius: 15 ECTS

Treball fi de màster: 15 ECTS

Codi titulació: 2021

Cursos: 1

Orientació: Investigadora Professional

Tipus d'ensenyament: Presencial

Places ofertes de nou ingrés: 30

Llengües utilitzades al llarg del procés formatiu: Castellà

Universitats participants: Universitat de València

Nombre mínim de crèdits de matrícula per estudiant: 30 ECTS

Preu del crèdit [curs 2010-2011]: 24,91 €

Programa de doctorat vinculat amb aquest màster: Ciències de l’Alimentació

Interès acadèmic, científic o professional:

La importància socioeconòmica del sector alimentari unit als grans canvis succeïts en el camp de l'alimentació quant a pautes dietètiques, nous aliments, interés creixent de determinats nutrients, noves tecnologies de processat, nous materials d'envasament i biotecnologia alimentària, dóna lloc a la necessitat professionals i investigadors/es competents en estes activitats. Els consumidors/es demanden cada vegada més, aliments més saludables i segurs, amb millors propietats nutritives i sensorials, la qual cosa obliga a millorar la qualitat, després de la utilització de la tecnologia alimentària, per a l'obtenció d'aliments segurs i amb característiques sensorials adequades. És per això que la indústria alimentària ha hagut de fer un gran esforç a dotar a la societat d'aliments considerats de qualitat i necessita professionals que puguen abordar els nous reptes que es plantegen.

Contacte informació administrativa: postgrado@uv.es

Contacte informació acadèmica: Guillermina.Font@uv.es

Més informació: http://www.mastercsa.es