Denominació del títol: Màster universitari en Qualitat i Seguretat Alimentària per la Universitat de València
Branca de coneixement: Ciències de la Salut
Responsable del títol: Departament de Medicina Preventiva i Salut Pública, Ciències de l’Alimentació,
Toxicologia i Medicina Legal.
Lloc d'impartició:Facultat de Farmàcia, campus de Burjassot-Paterna
Crèdits del títol: 60 ECTS
Crèdits obligatoris: 30 ECTS
Crèdits optatius: 15 ECTS
Treball fi de màster: 15 ECTS
Codi titulació: 2021
Cursos: 1
Orientació: Investigadora Professional
Tipus d'ensenyament: Presencial
Places ofertes de nou ingrés: 30
Llengües utilitzades al llarg del procés formatiu: Castellà
Universitats participants: Universitat de València
Nombre mínim de crèdits de matrícula per estudiant: 30 ECTS
Preu del crèdit [curs 2010-2011]: 24,91 €
Programa de doctorat vinculat amb aquest màster: Ciències de l’Alimentació
La importància socioeconòmica del sector alimentari unit als grans canvis succeïts en el camp de l'alimentació quant a pautes dietètiques, nous aliments, interés creixent de determinats nutrients, noves tecnologies de processat, nous materials d'envasament i biotecnologia alimentària, dóna lloc a la necessitat professionals i investigadors/es competents en estes activitats. Els consumidors/es demanden cada vegada més, aliments més saludables i segurs, amb millors propietats nutritives i sensorials, la qual cosa obliga a millorar la qualitat, després de la utilització de la tecnologia alimentària, per a l'obtenció d'aliments segurs i amb característiques sensorials adequades. És per això que la indústria alimentària ha hagut de fer un gran esforç a dotar a la societat d'aliments considerats de qualitat i necessita professionals que puguen abordar els nous reptes que es plantegen.
Contacte informació administrativa: postgrado@uv.es
Contacte informació acadèmica: Guillermina.Font@uv.es
Més informació: http://www.mastercsa.es