Logo de la Universitat de València Logo Delegació per a la Incorporació a la Universitat Logo del portal

.
.

Geolodia 2014 València

  • 6 de maig de 2014
Geolodia14

Activitat de promoció de la Geologia, en commemoració amb el Dia de la Mare Terra, 22 d’abril, establit per la UNESCO, i coordinada a Espanya per la Societat Geològica d’Espanya. La Geologia és la disciplina científica que explica el funcionament de la part sòlida de la Terra i la seua interacció amb l’Atmosfera i la Hidrosfera.

Per al desenrotllament del Geolodía 14, de la província de València, s’ha dissenyat un itinerari en tres paratges dels termes de Chiva i Gestalgar: Els Frares d’Oratillos, en la Serra de Chiva, Les Closques de Sagasta, en la Serra del Burgal, i el Barranco de Santa Maria, en la Serra de Santa Maria.

L’assistència a l’itinerari no requerix inscripció prèvia i la participació és gratuïta. La recepció al mateix serà el diumenge 11 de maig, entre les 9:00 i 12:30, en grups de 20 persones. Es preveu que els dos últims grups acaben simultàniament en els punts d’accés (A i B) a les 18:00 de la vesprada.

Els assistents han de portar amb si beguda i l’avituallament necessari en el cas que prevegen dinar durant el trajecte. També han de vestir i calçar de forma adequada per a un recorregut per sendes de muntanya exposats al sol de primavera.

L’itinerari és una activitat de divulgació cultural en la naturalesa, se sol·licita als participants el compliment estricte de les normes de comportament pròpies en un espai d’este tipus. Respecten els llocs dedicats a l’aparcament de vehicles i no s’isquen dels camins senyalitzats. No s’han d’arreplegar roques, fòssils, plantes o animals. Es recomana l’ús de càmeres de fotos o vídeo. En estos casos respecten el dret d’imatge i la privacitat dels assistents.

Als assistents li’ls proporcionarà una geologuía descriptiva dels continguts de l’itinerari. Opcionalment pot ser descarregada, en format “pdf” de la següent pàgina Web: www.sociedadgeologica.es  

Guia "El Moai de Bart Simpson"

Itinerari 

Llista d'enllaços: