Logo de la Universitat de València Logo Delegació per a la Incorporació a la Universitat Logo del portal

.
.

Prova de Preselecció de la XXVIII Olimpíada de Física del Districte Universitari de València

  • 19 d’octubre de 2016
Image de la noticia

El pròxim dimarts 25 d’octubre de 2016 a les 16.00 h tindrà lloc la Prova de Preselecció de la XVIII Olimpíada de Física a les Aules 111 i 112 de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de la Universitat Politècnica de València (UPV). En aquesta convocatòria podran participar els alumnes matriculats a l’assignatura de física de 2n de Batxillerat en el curs 2016-2017 dels diferents centres del Districte Universitari de València. Els continguts de la Prova de Preselecció se centraran preferentment en els establerts al currículum de Física i Química per a 1r de Batxillerat (LOMCE). El període d’inscripció a la prova a la província de València romandrà obert fins al 24 d’octubre inclòs.

Una vegada realitzada la Prova de Preselecció, els estudiants classificats podran participar en un curs de física gratuït de més de 80 h de durada que impartirà el professorat universitari de física. Finalitzat aquest curs, els estudiants es presentaran a la prova local de l’Olimpíada, la qual se celebrarà el 23 de febrer de 2017, optant a premis atorgats per la UVEG i la UPV i que inclouen, entre altres, la matrícula gratuïta del primer curs de la Universitat de València. A més a més, els alumnes classificats tindran la possibilitat d’estendre la seua participació a la fase nacional que tindrà lloc en abril de 2017.

L’Olimpíada de Física és una competició de caràcter internacional en què participen estudiants de nombrosos països i la qual organitza a nivell estatal la Real Sociedad Española de Física (RSEF). La Universitat de València, a través de la Facultat de Física i la Delegació per a la Incorporació a la Universitat, s’encarreguen de la fase local de la competició.

Trobareu més informació sobre l’Olimpíada i sobre com formalitzar les inscripcions al portal Web de la Delegació per a la Incorporació a la Universitat (Secció de «Cooperació amb secundària» à «Olimpíades» à «Física»): www.uv.es/incorporaciouv