Convocat el “IV Premi Emprenedors Facultat d´Economia”, “III Premi al Millor Treball de Fi de Màster (TFM)” i "Concurs de Valoració d'Empreses"


Amb motiu del XV Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria de la Facultat d´Economia que se celebrarà els dies 17 i 18 de febrer en el Hall de la Facultat d´Economia, es convoquen aquests Premis.

a) IV Premi Emprenedors Facultat d´Economia

L'objecte d'aquest concurs és premiar l'engegada del millor projecte empresarial, realitzat per joves estudiants o titulats de la Facultat d’Economia de la Universitat de València de fins a 35 anys (inclusivament), bé de forma individual o col·lectiva.

b) III Premi al Millor Treball de Fi de Màster (TFM)

L'objecte d'aquest concurs és premiar als dos millors Treballs de finalització de Màster (TFM) realitzats per estudiants de la Facultat d’*Economia de la Universitat de València durant el curs 2014/15

Els quatre finalistes del Premi al Millor Treball Fi de Màster (TFM) rebran, a més, una beca que consistirà en una plaça per assistir a l´XI Summer School in Business and Economics.

c) Curs i concurs de valoració d'empreses

Curs d'introducció a la valoració d'empreses

  • Data: dimecres 10 de febrer a les 16:00h
  • Lloc: Aula 101 de l'Aulari Sud
  • Inscripcions

Concurs de valoració d'empreses

Col·laborador Premi Emprenedors Facultat d'Economia Patrocinador Millor Treball
Fi de Màster
Patrocinador Concurs Valoració d'Empreses

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies