• LISITT.

  LISITT

 • ARTEC.

  ARTEC

 • LSYM.

  LSYM

 • GSIC.

  GSIC

IRTIC participa en la implementació de la facturació electrònica en l'àrea de la salut pública a Europa

29/03/17

GOVeIN és un projecte d'investigació finançat pel Programa d'Interconnexió per a Europa. El projecte té com a objectiu facilitar la transició i l'ús de la facturació electrònica de les entitats públiques i privades en el sector de la salut. LISITT està participant directament en el projecte mitjançant el suport a l'activitat relacionada amb les resolucions dels obstacles tècnics i legals per a la realització de la interoperabilitat facturació electrònica europea.

[Llegir més]

  SMART-ASD Multiplier Event

  24/02/17

  El 23 de febrer Gerardo Herrera, investigador en autisme de IRTIC (Universitat de València), va exposar el contingut de l'aplicació SMART-ASD en un congrés que es va celebrar a Konya (Turquia).

  House of Knowledge / Enginyeria Multimèdia

  20/02/17

  La Universitat de València, a través de l'IRTIC i el INTRAS, ha portat a terme un projecte d'I + D + I basat en el desenvolupament de diversos sistemes de base tecnològica, per a la seva implantació a la campanya 'House of Knowledge': educació a través de tecnologies de Realitat Virtual / Realitat Augmentada, en els valors d'una conducció segura i un comportament adequat relacionat amb el trànsit.

  [Llegir més]

   Entrevista a CVRadio a Javier Sevilla

   14/02/17

   Javier Sevilla, investigador en autisme i dificultats d'aprenentatge de la UV en l'IRTIC, entrevistat a CVRadio a propòsit del projecte en el qual estan treballant, SMART-ASD, aposta per la tecnologia com a eina d'ajuda en l'autisme.

   GOVeIN

   IRTIC participa en la implementació de la factura electrònica en l'àrea de la salut pública a Europa

   13/01/17

   L'Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i Comunicació (IRTIC) participa en el projecte GOVeIN, destinat a facilitar la implementació de la facturació electrònica en el sector de la salut pública a Europa. Finançat pel programa europeu "Connectar Europa", el projecte involucra diferents entitats públiques i privades.

   [Llegir més]

     
     
    Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies