• ARTEC.

  ARTEC

 • LISITT.

  LISITT

 • LSYM.

  LSYM

 • GSIC.

  GSIC

IRTIC asesorará a Puerto Mediterráneo para convertirlo en el primer centro smart de Europa

28/07/17

El Instituto de Robótica y Tecnologías de la Información y la Comunicación (IRTIC), adscrito a la Universidad de Valencia, ha comenzado a asesorar a Intu en el nuevo planeamiento de Puerto Mediterráneo. Los promotores del futuro centro de ocio llevan meses trabajando junto al Ayuntamiento de Paterna para adecuar el proyecto a las directrices de desarrollo urbano que el Ayuntamiento de Paterna ha plasmado en el Plan Actúa.

[Llegir més]

  Visita a l'IRTIC

  19/05/17

  Dos professors membres de la Universidade Federal Rural do Semi-Àrid, UFERSA (Brasil), han visitat les nostres instal·lacions de IRTIC el 17 de maig de 2017, per conèixer els nostres projectes i establir futures col·laboracions dins el conveni ja signat entre les nostres institucions.

  [Llegir més]

   Actualització projecte Govein. IRTIC participa en la implementació de la facturació electrònica en l'àrea de la salut pública a Europa

   29/03/17

   GOVeIN és un projecte d'investigació finançat pel Programa d'Interconnexió per a Europa. El projecte té com a objectiu facilitar la transició i l'ús de la facturació electrònica de les entitats públiques i privades en el sector de la salut. LISITT està participant directament en el projecte mitjançant el suport a l'activitat relacionada amb les resolucions dels obstacles tècnics i legals per a la realització de la interoperabilitat facturació electrònica europea.

   [Llegir més]

    SMART-ASD Multiplier Event

    24/02/17

    El 23 de febrer Gerardo Herrera, investigador en autisme de IRTIC (Universitat de València), va exposar el contingut de l'aplicació SMART-ASD en un congrés que es va celebrar a Konya (Turquia).

    House of Knowledge / Enginyeria Multimèdia

    20/02/17

    La Universitat de València, a través de l'IRTIC i el INTRAS, ha portat a terme un projecte d'I + D + I basat en el desenvolupament de diversos sistemes de base tecnològica, per a la seva implantació a la campanya 'House of Knowledge': educació a través de tecnologies de Realitat Virtual / Realitat Augmentada, en els valors d'una conducció segura i un comportament adequat relacionat amb el trànsit.

    [Llegir més]

      
      
     Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies