• ARTEC.

  ARTEC

 • LISITT.

  LISITT

 • LSYM.

  LSYM

 • GSIC.

  GSIC

Visita a l'IRTIC

19/05/17

Dos professors membres de la Universidade Federal Rural do Semi-Àrid, UFERSA (Brasil), han visitat les nostres instal·lacions de IRTIC el 17 de maig de 2017, per conèixer els nostres projectes i establir futures col·laboracions dins el conveni ja signat entre les nostres institucions.

[Llegir més]

  Actualització projecte Govein. IRTIC participa en la implementació de la facturació electrònica en l'àrea de la salut pública a Europa

  29/03/17

  GOVeIN és un projecte d'investigació finançat pel Programa d'Interconnexió per a Europa. El projecte té com a objectiu facilitar la transició i l'ús de la facturació electrònica de les entitats públiques i privades en el sector de la salut. LISITT està participant directament en el projecte mitjançant el suport a l'activitat relacionada amb les resolucions dels obstacles tècnics i legals per a la realització de la interoperabilitat facturació electrònica europea.

  [Llegir més]

   SMART-ASD Multiplier Event

   24/02/17

   El 23 de febrer Gerardo Herrera, investigador en autisme de IRTIC (Universitat de València), va exposar el contingut de l'aplicació SMART-ASD en un congrés que es va celebrar a Konya (Turquia).

   House of Knowledge / Enginyeria Multimèdia

   20/02/17

   La Universitat de València, a través de l'IRTIC i el INTRAS, ha portat a terme un projecte d'I + D + I basat en el desenvolupament de diversos sistemes de base tecnològica, per a la seva implantació a la campanya 'House of Knowledge': educació a través de tecnologies de Realitat Virtual / Realitat Augmentada, en els valors d'una conducció segura i un comportament adequat relacionat amb el trànsit.

   [Llegir més]

    Entrevista a CVRadio a Javier Sevilla

    14/02/17

    Javier Sevilla, investigador en autisme i dificultats d'aprenentatge de la UV en l'IRTIC, entrevistat a CVRadio a propòsit del projecte en el qual estan treballant, SMART-ASD, aposta per la tecnologia com a eina d'ajuda en l'autisme.

     
     
    Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies