Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Robòtica i Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (IRTIC) Logo del portal

.
.
.
.
.

HOUSE OF KNOWLEDGE

  • 8 de setembre de 2016
Image de la noticia

El grup ARTEC, presentarà a l'octubre a la ciutat de Dammam (Aràbia Saudita), un projecte interactiu de Seguretat Viària.

 El grup de recerca de gràfics 3D per Temps Real, ha desenvolupat tant el maquinari com el programari de totes les aplicacions que formaran part d'una fira d'edutainment (educació i entreteniment) centrada en la seguretat viària, amb un recorregut que farà que els visitants puguin participar, interactuar i aprendre a través de les aplicacions desenvolupades amb tecnologies de realitat augmentada, realitat virtual i cinema 5D.

Per a l'esdeveniment s'han desenvolupat: un cinema 5D (imatges 3D, sons, sensacions, olors ..), un simulador de bolcada, un joc de l'oca en realitat augmentada amb continguts de seguretat viària i una aplicació de realitat augmentada sobre un vehicle real.

 

Les imatges corresponen a tres de les aplicacions, abans de ser transportades a l'Aràbia Saudita: Roll Over, Cinema 5d i Joc AR.
 

 

 

 

Imatges: