Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari d'Investigació de Trànsit i Seguretat Viària Logo del portal

.
.

Jornada de Seguretat Vial a l’INTRAS

  • 22 de novembre de 2016
Image de la noticia

El 22 de novembre de 2016, s’ha celebrat a l’INTRAS una Jornada de Seguretat Vial organitzada pel grup de recerca SINTEC, que pertany a aquest institut, en què s’han exposat els resultats obtinguts en l’Estudi internacional sobre l’ús de la bicicleta, actituds i ús del casc, finançat per la DGT.

Aquest estudi parteix de les dades obtingudes en el Grup COST TU1101, i  té com a objectiu augmentar el coneixement científic sobre cascos de bicicleta i els factors psicològics i sociològics relacionats amb la seua acceptació o rebuig.

 

Pedro Valero Mora, director del grup de recerca SINTEC, va realitzar la introducció a la jornada. A més de presentar-hi els resultats de l’estudi, es va organitzar un torn obert de paraules per als participants experts, una discussió sobre les dificultats presents, prioritats i suggeriments de millora per a la utilització de la bicicleta i el desenvolupament de la seguretat en els ciclistes.

 

Han assistit representants de la DGT, diferents fundacions relacionades amb la seguretat vial i mobilitat, representants de col·lectius amb bicicleta i representants de l’INTRAS.