Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Medicina i Odontologia Logo del portal

Taula rodona: "La incorporació de nous medicaments al SNS: Innovació, accessibilitat i sostenibilitat" organitzada per la Càtedra Escola Valenciana d'Estudis de la Salut - EVES.

  • 17 de març de 2017
Image de la noticia

Es realitzarà el proper divendres 24 de març a les 12: 00h a l'Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia.

Moderador: José Manuel Ventura Cerdá. Subdirector general d'Optimització i Integració. Direcció General de Farmàcia i Productes Sanitaris. Conselleria de Sanitat Universal i Salut Publica. Generalitat Valenciana.

Ponents:
   

  • Antoni Gilabert i Perramon, Gerència d'Prestacions Farmacèutiques i Accés a l'Medicament, Departament de Salut, Generalitat de Catalunya.
  • César Hernández García, Departament de Medicaments d'Ús Humà, Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris.    
  • Carlos Campillo Artero, Servei d'Avaluació, IB-Salut    


Data i lloc: divendres 24 de març, de 12 a 14 hores, a l'Aula Magna de la Facultat de Medicina i Odontologia de la Universitat de València

Taula rodona organitzada per la Càtedra Institucional Escola Valenciana d'Estudis de la Salut - EVES (L'objecte d'aquesta càtedra contempla la realització d'activitats formatives, culturals, d'investigació i d'extensió universitària orientades cap al coneixement i difusió permanent de la formació sanitària al àmbit de l'avaluació d'intervencions sanitàries).


Inscripció gratuïta a:

http://www.fundaciolluisalcanyis.org/cliniques/curso/medicamentos/