University of Valencia logo Logo Faculty of Medicine and Dentistry Logo del portal

Un estudi classifica la Unitat d’Implantologia Oral de la Universitat com una de les més productives del món

  • September 19th, 2016
Medicina

La Unitat de Cirurgia Bucal i Implantologia Oral de la Universitat de València ha sigut classificada per un estudi publicat en la revista científica ‘Clinical Oral Implants Research’ com una de les trenta institucions amb major impacte en el món respecte a la investigació en implantologia i la segona a Espanya.

L'estudi s'ha centrat en mesurar el nombre d'articles publicats sobre investigació i avanços en implantologia. Així, la Universitat se situa, amb 56 articles, la segona d'Espanya, per darrere de la Complutense de Madrid, que compta amb 81.

Així mateix, els directors de la Unitat d’Implantologia Oral han sigut inclosos en la llista dels autors que més articles sobre el tema han realitzat entre 2009 i 2013, el període de cinc anys en els quals s'han extret les dades de l'estudi. El professor Miguel Peñarrocha Diago, catedràtic de Cirurgia Bucal en la Universitat de València, juntament amb María Peñarrocha Diago, professora titular en la Universitat de València, han publicat un total de 75 articles i es posicionen en els deu primers llocs.

Links: