Universitat de ValènciaFacultat de Química Logo del portal

Cursos Universitat d'Estiu de Gandia: Matrícula oberta

  • 1 de juny de 2016
Image de la noticia

Oberta la matrícula dels cursos de la Universitat d’Estiu de Gandia, dedicada a l’Organització Territorial.

La Universitat d’Estiu de Gandia ha obert el termini per a la inscripció dels 21 cursos que es realitzaran durant la segona quinzena de juliol. El termini de matrícula es tancarà el dia 15 de juliol. La inscripció es pot fer per internet o de forma presencial a la seu del Centre de Gandia a València o a la Safor.

La matrícula es farà a través d’aquestes dues pàgines web de la Fundació General de la Universitat de València: http://www.fundaciouv.es/cig o http://www.fguv.org/cursos

Aquelles persones que ho desitgen podran matricular-se a la seu del CIG a València (C/ Amadeu de Savoia 4-planta 5a) o a Gandia (C/ Tossal 8). La matrícula només serà vàlida quan s’ haja fet efectiu l’ ingrés bancari. El preu dels cursos es pot consultar en les webs referenciades i també la possibilitat de sol·licitar les borses de viatge, ajudes per a l’estudiantat matriculat en centres propis de la Universitat de València.

El fil conductor de l’edició d’enguany és ‘Organització Territorial. De l’escala local a la global’. Els cursos es realitzaran del 18 al 26 de juliol. La Universitat de València, una vegada més, atenta als processos de transformació política, econòmica o social actuals, planteja, en aquesta 33 edició de la seua Universitat d’Estiu a Gandia (UEG), escometre reflexions sobre el passat, el present i el futur de l’organització territorial, a partir de les seues diverses escales, de la local a la global. Nous reptes, noves metes, la mateixa forma de treballar, la discussió, la reflexió i la transferència de coneixement.

UEG 2016