Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Química Logo del portal

Presentació del Programa de Visites a Empreses

Un dels objectius reconeguts al Pla d’Estudis del Grau en Química consisteix en generar en els estudiants i les estudiantes la capacitat de valorar la importància de la Química en el context industrial, econòmic, mediambiental i social.

Amb el Programa de visites a Empreses, la nostra facultat pretén mostrar als estudiants i les estudiantes, d’una forma presencial els entorns industrials en els quals en un futur podrien desenvolupar la seua carrera professional. La Facultat de Química agraeix la col·laboració desinteressada d’aquelles empreses que participen a aquest programa i que interrompen per unes hores el seu treball per mostrar als grups d’estudiants les seues instal·lacions.

 • imatge de la noticia

  12/04/24

  Visita a l'empresa TORRECID

  Estudiants de la Facultat de Química UVEG va tindre l'oportunitat de visitar les instal·lacions de l'empresa TORRECID, S. A. a L'Alcora.

  [Llegir més]

 • imatge de la noticia

  04/03/24

  Visita a l'empresa MONTÓ

  Estudiants de tercer i quart del Grau en Química van visitar les instal·lacions de l'empresa MONTÓ a Marines (València) el dijous 22 de febrer de 2024.

  [Llegir més]

 • Empresa

  10/03/20

  Visita a l'Empresa UBE Corporation Europe S.A.U.

  Un grup d'alumnes de tercer i quart de la Facultat de Química han tingut ocasió de visitar l’empresa UBE Corporation Europe S.A.U. (Castelló) el dia 5 de març de 2020.

  [Llegir més]

 • Empresa

  28/02/20

  Visita a l'Empresa TORRECID S.A.

  Un grup d'alumnes de tercer i quart de la Facultat de Química han tingut ocasió de visitar l’empresa TORRECID a l’Alcora (Castelló) el dia 27 de febrer de 2020.

  [Llegir més]

 • Empresa

  28/02/20

  Visita a l'Empresa RNB Cosméticos

  Un grup de 40 estudiants i estudiantes de tercer i quart curs de Grau i 4 professors van visitar el dia 6 de febrero de 2020 les instal·lacions de l'empresa RNB Cosméticos en la Pobla de Vallbona (València).

  [Llegir més]

 • Empresa

  28/10/19

  I JORNADA D'OCUPACIÓ I PRESENTACIÓ D'EMPRESES: 26-setembre-2019

  Aquesta és una activitat, inclosa dins del Pla d'Innovació de Centre, amb finalitat de presentar les empreses del sector químic de la Comunitat Valenciana, així com facilitar el contacte de professionals del sector químic amb els estudiants, perquè tinguen coneixement de les diferents oportunitats i possibilitats d'inserció en el món laboral.

  [Llegir més]

 • Empresa

  28/03/19

  Visita a l'Empresa RNB Cosméticos

  Un grup de 33 estudiants i estudiantes de 4t curs del Grau en Química i dos professors van visitar el dia 28 de març de 2019 les instal·lacions de l'empresa RNB Cosméticos en la Pobla de Vallbona (València).

  [Llegir més]

 • Empresa

  25/03/19

  Visita a l'Empresa TORRECID S.A.

  Un grup de 36 estudiants i estudiantes de 3r i 4t curs del Grau en Química i tres professors van visitar el dia 21 de març de 2019 les instal·lacions de l'empresa TORRECID S.A. d'Alcora (Castelló).

  [Llegir més]

 • Empresa

  25/10/18

  Visita a l'Empresa GALESA

  Aquesta visita forma part del conjunt d'activitats programades del Grau. L'objectiu és complementar la formació dels estudiants ja que els connecta amb el món laboral. En particular, es tracta de la visita a una empresa privada dedicada al procés de passivació de l'acer, la qual cosa permet als estudiants connectar els coneixements teòrics que han adquirit amb la indústria química.

  [Llegir més]

 • Empresa

  18/05/17

  Visita a l'Empresa ERCROS

  Un grup d'11 estudiants y estudiantes de 3r curs del Grau en Química van visitar el dia 18 de maig de 2017 les instal·lacions de l'empresa ERCROS

  [Llegir més]