Universitat de ValènciaFacultat de Química Logo del portal

Visita de Carmen Vela, Secretària d'Estat de R+D+I

  • 8 de juliol de 2016
Image de la noticia

El dimecres dia 6 de juliol la Secretària d'Estat de R+D+i, Carmen Vela Olmo va visitar el Campus Científic d'Estiu coordinat per VLC/CAMPUS, per conèixer les activitats que els alumnes de secundària estan realitzant en el Laboratori de Química General de la Facultat de Química.

El Sr. Rector de la UV, Esteban Morcillo Sánchez, també la va acompanyar interessant-se per les instal·lacions i les activitats que es portaven a cap. En la comitiva estàven també el Coordinador de Campus d'Estiu de la UV (i vicerector de Postgrau), Rafael Crespo García, Isidro-S. Monzó (Degà de Química), Rosa Capeáns Garrido (Directora del Departament de Cultura Científica i de la Innovació (FECYT), Luís Ordóñez (Cap de premsa de la Secretaria d'Estat de I+D+I), i Rosendo Pou Amerigó, Coordinador del Projecte de Campus corresponent a química: "La Química, una fuente inagotable de soluciones para la salud i el bienestar", així com professors, professores i tècnics participants en el projecte de química.
Després de participar en l'experiment a primera línia del Laboratori amb les alumnes, Carmen Vela, el Sr. Rector i acompanyants es retiràren a la Sala de Reunions de la 4ª Planta de l'Edifici F per tal de canviar impressions i debatre qüestions referents a la Universitat, Ciència, Investigació, Innovació i Educació pertinents. 

Més informació