L'Aula de la Memòria Històrica, una web per a resoldre dubtes dels estudiants, un concurs de Google i el crim de Valentín González... en InfoUniversitat

Portada d'Infouniversitat.

El naixement de l'Aula de la Memòria Històrica, una web per a resoldre dubtes dels estudiants, un concurs de Google i un documental sobre l’assassinat de Valentín González... en aquest número d’InfoUniversitat. El periòdic setmana de la Universitat, que es pot consultar clicant ací.

“La memòria col·lectiva és una tasca política i l’aspiració de la historiografia és transformar-la en memòria històrica i ser útil per a la construcció de la democràcia”. Aquesta afirmació de Marc Baldó resumeix l’objectiu de l'Aula de la Memòria Històrica, que acaba de ser presentada en la Universitat.

Eduard Gevorkyan i Iván Giner, estudiants de la Universitat de València, tenen una solució que és el fruit de l’emprenedoria i la fusió de diferents branques del saber. Tots dos han creat Stuhlp, una empresa de marcat caràcter filantròpic amb l’objectiu de posar a l’abast de l’estudiantat material per a resoldre dubtes sobre qualsevol tema, siga física nuclear o història de l’art.

Google aterra de nou a la Universitat de València i ho fa amb un concurs per a alumnes i professors que ajuden les xicotetes i mitjanes empreses de la província de València a tindre presència en la xarxa tot creant-los la seua fitxa en Google My Bussiness.

Amics, familiars i altres que mai no el van conéixer però ho feren aquell dia es van reunir dijous passat al Saló d’Actes de la Facultat de Psicologia per a veure el documental que conta l’assassinat de Valentín González, un jove de vint anys mort per la policia el 1979 en el transcurs d’una vaga al Mercat d’Abastos de València.

Fecha de actualización: 29 de abril de 2016 07:45.

Listado de noticias