Criminología, elecciones al Claustre, un libro sobre tribus urbanas, Wendy Barranco... en Infouniversitat

Portada d'InfoUniversitat.

Una entrevista a Víctor Lenore, autor del libro 'Indies, hipsters y gafapastas. Crónica de una dominación cultural', sobre tribus urbanas; las elecciones al Claustre del próximo 20 de noviembre; la criminología como una alternativa educativa para reducir los delitos; o la veterana de la Guerra de Irak Wendy Barranco, víctima de acoso sexual dentro del ejército americano. Son algunos de los temas del número 74 de Infouniversitat, el periódico digital de la Universitat de València. Se puede acceder a la publicación digital desde el enlace www.uv.es/infouni.

També es pot llegir una entrevista al director del Parc Científic de la Universitat de València, Juan Antonio Raga, amb motiu del cinqué aniversari de l'ens el pròxim dilluns dia 3 de novembre; o una peça que informa de la participació dels equips de la Universitat de València al Campionat Autonòmic de Deport Universitari (CADU). 

Igualment, aquest número d'Infouniversitat inclou un vídeo amb quatre punts de vista diferents sobre Hallowen, festa importada des dels Estats Units que es viu de maneres diferents per part de l'alumnat de la Universitat de València. 



 

Fecha de actualización: 30 de octubre de 2014 07:47.

Listado de noticias