Simulacro de emergencia en la Biblioteca de Educación María Moliner, en Tarongers

Moment del simulacre.

El Servei de Prevenció i Medi Ambient de la Universitat de València ha dut a terme aquest dimecres, 29 de juliol, el segon simulacre d’emergència a la Biblioteca d’Educació María Moliner del Campus dels Tarongers. L’exercici ha consistit en la simulació d’un tall de subministrament elèctric a la Biblioteca.

S’ha comptat amb la col·laboració del personal de la biblioteca, personal de les empreses de manteniment integral, gestió de manteniment i seguretat privada del campus, com també tècnics i personal sanitari del Servei de Prevenció i Medi Ambient.

L’exercici ha consistit en la simulació d’un tall de subministrament elèctric a la Biblioteca d’Educació María Moliner.

Es va mobilitzar al Cap d’Emergències, al Cap d’Intervenció i també als Equips d’Emergència del mateix centre. Es va realitzar l’evacuació total de tot l’edifici.

Els simulacres permeten l’avaluació dels plans d’emergència elaborats específicament per a cada centre o edifici i comprovar si els seus propis mitjans, humans i tècnics, així com el grau d’organització, són els adequats per afrontar una situació real d’emergència. A més a més, els simulacres són una oportunitat idònia per exercitar i difondre la cultura preventiva entre la comunitat universitària, com es reflecteix al  Pla de Prevenció de la Universitat de València.

Fecha de actualización: 31 de julio de 2015 07:50.

Listado de noticias