Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries Logo del portal

  1. Treball desenvolupament rural

Informe Impacte de les cooperatives agroalimentàries en el desenvolupament territorial (accés a la publicació, pdf)cubierta
Les cooperatives desenvolupen la seua activitat empresarial de manera responsable amb l'entorn en el qual es troben, per a satisfer les necessitats i inquietuds dels seus socis i de la seua comunitat local, altres cooperatives, aturats, proveïdors, clients i la societat en general. A més, això es realitza sense renunciar a la seua viabilitat econòmica.
Existeixen 4 dimensions del desenvolupament: (i) desenvolupament social i humà, (ii) desenvolupament sostenible, (iii) desenvolupament institucional i cultural, i (iv) desenvolupament econòmic. En aquest treball s'analitza la casuística de dues cooperatives diversificades i el seu impacte en el territori a través dels quatre elements esmentats amb l'objectiu de realitzar una primera aproximació a la creació d'una eina de mesurament de l'impacte de les cooperatives en el territori en el qual operen com a agents de canvi.

  1. Jornada "Cultivem aliments, produïm salut"

La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya i de la Universitat de València UVcátedras va organitzar el 7 de juny una Jornada titulada “Produïm Aliments, Produïm Salut” en col·laboració amb la Confederació de Cooperatives Agroalimentàries de la Comunitat Valenciana. La Jornada es va realitzar en la seu de Caixa Popular a Paterna.

  1. Col·laboració Caixa Popular

logo caixa popularDilluns 29 de març, es van reunir Ana Cano, Tècnica de Cooperatives Agroalimentaries de la Comunitat Valenciana, i María Pilar Alguacil Marí, directora de la Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya i de la Universitat de València UVcàtedres, en la seu de Caixa Popular.

  1. Jornada Impacte de les Cooperatives Agroalimentàries en el desenvolupament rural
    La Càtedra de Cooperatives Agroalimentàries de Cooperatives Agroalimentàries d'Espanya i de la Universitat de València UVCátedras va organitzar una jornada titulada “Impacte de les cooperatives agroalimentàries en el desenvolupament rural” per a presentar el monogràfic sobre l'impacte de les cooperatives en el desenvolupament rural".