Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Economia del bé comú Logo del portal

VII Jornades sobre Responsabilitat Social i Economia del Bé Comú en Entitats Financeres: EXCLUSIÓ I INCLUSIÓ FINANCERA EN TEMPS DE CORONAVIRUS

  • 13 de setembre de 2021
Image de la noticia

El proper 5 de novembre tindran lloc les “VII Jornades sobre Responsabilitat Social i Economia del Bé Comú en Entitats Financeres: exclusió i inclusió financera en temps de coronavirus”, de 09:00 a 14:00h en la Sala Manuel Sánchez Ayuso de la Facultat d’ Economia de la Universitat de València.

Com cada any, la Càtedra d’ Economia del Bé Comú de la Universitat de València organitza les “VII Jornades sobre Responsabilitat Social i Economia del Bé Comú en Entitats Financeres: exclusió i inclusió financera en temps de coronavirus” dirigides a analitzar el comportament actual de les entitats bancàries i quina hauria de ser la seua responsabilitat social front a les conseqüències derivades de les males pràctiques bancàries. Aquestes VII Jornades es centren, a més, en l’actual paradigma de crisi econòmica i social derivada de la Coronacrisi.

La Jornada podrà seguir-se de manera presencial, complint amb totes les mesures de seguretat, i mitjançant videoconferència.

És necessari especificar al formulari la preferència d’assistència, ja que en el cas de videoconferència es proporcionarà l’enllaç d’accés uns dies abans de la Jornada.

Descarregar el programa

Inscripció gratuïta