Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Borses de viatge per a activitats formatives: termini obert
Borses de viatge per a activitats formatives: termini obert

Fins al 8 de juny estarà obert el primer termini de sol·licitud de les Borses de viatge per a activitats formatives d’aquest curs. Aquestes ajudes estan dirigides a l’estudiantat matriculat en estudis oficials de grau i de màster que realitze activitats de caràcter complementari, com ara jornades, cursos, congressos, cursos d’estiu, etc., fora de la Universitat de València. L’activitat per a la qual es demana la borsa de viatge, en aquest primer període de sol·licitud, ha d’haver-se realitzat entre l’1 de setembre de 2022 i el 28 de febrer de 2023

Les ajudes d’aquesta convocatòria de la Universitat de València, que gestiona el Sedi, serveixen per cobrir part de les despeses de desplaçament, allotjament i inscripció o matrícula de l’activitat. L’import econòmic que es concedeix s’estableix en funció del lloc de realització i la durada de l’activitat. 

El segon termini de presentació de sol·licituds de les Borses de viatge, per a activitats realitzades entre l’1 de març i el 31 d’agost de 2023, estarà obert del 4 de juliol fins al 14 de setembre, inclusivament.

 

 

Data De 25 de maig de 2023 a 8 de juny de 2023. 24h. Tots els dies.

 
 
Lloc de realització

Universitat de València

 
Organitza

Servei d'informació i dinamització.

https://www.uv.es/sedi

 

Contacta borsesviatge@uv.es

 
Més informació