Logo de la Universitat de València Logo Càtedra d'Empresa Familiar Logo del portal

Llista de publicacions

Resultats de la cerca65 resultats

 • Imatge representativa de la publicació

  Informe 4/2019: EVOLUCIÓN DE LA COMPETITIVIDAD DE LAS EMPRESAS VALENCIANAS: TENDENCIAS Y FACTORES ASOCIADOS.

  Cátedra de Empresa Familiar

  (2019). Recurs electrònic

 • Imatge representativa de la publicació

  Programa del curs d'Ocupació i Desenvolupament Professional en l'Empresa Familiar (1ª Edició)..

  Cátedra de la Empresa Familiar

  (2019). Recurs electrònic

  El 08 de novembre de 2019 comença la primera edició del curs d'Ocupació i Desenvolupament Professional en l'Empresa Familiar, aquest curs és la nova iniciativa de l'Empresa Familiar, juntament amb l'oficina UVEMPLEO. L'objectiu del curs és per a millorar els processos d'empleabilidad dels estudiants en les empreses familiars, tenint en compte que les empreses familiars representen el 66% de l'ocupació a Espanya (Instituto de la Empresa Familiar 2015). El coneixement d'aquestes realitats permetrà que els professionals del demà tinguen millors competències i habilitats per a contribuir a la competitivitat i a la continuïtat de les empreses familiars, bé siga com a membres de famílies...

  El 08 de novembre de 2019 comença la primera edició del curs d'Ocupació i Desenvolupament Professional en l'Empresa Familiar, aquest curs és la nova iniciativa de l'Empresa Familiar, juntament amb l'oficina UVEMPLEO. L'objectiu del curs és per a millorar els processos d'empleabilidad dels estudiants en les empreses familiars, tenint en compte que les empreses familiars representen el 66% de l'ocupació a Espanya (Instituto de la Empresa Familiar 2015). El coneixement d'aquestes realitats permetrà que els professionals del demà tinguen millors competències i habilitats per a contribuir a la competitivitat i a la continuïtat de les empreses familiars, bé siga com a membres de famílies empresàries, o bé com a professionals aliens a la propietat que sàpien recolzar els processos de millora amb el suficient nivell d'empatia amb el projecte familiar.

  Llegir mésOcultar
 • Imatge representativa de la publicació

  Lliçons pràctiques de gestió en l'empresa familiar: Els casos de Regne Unit, Àustria i Hungria..

  Cátedra de la Empresa Familiar

  (2019). Recurs electrònic

  Dijous passat 03 d'Octubre, va tenir lloc la III Jornada Empreses Familiars en el Món III, organitzada per la Càtedra d'Empresa Familiar de la Universitat de València amb el títol: “Lliçons pràctiques de gestió en l'empresa familiar: Els casos de Regne Unit, Àustria i Hungria”. Durant l'esdeveniment, els professors Claire Seaman (Regne Unit), Hermann Frank (Àustria) i László Radácsi (Hungria); i els empresaris Soledat Berbegal (Consellera i Directora de Reputació de Marca d'ACTIU), Francisco Segura (President i Conseller Delegat. Grup Segura) i Ángela Paredes (Consellera Delegada. W&H Ibèrica) van traslladar als assistents la seua experiència de com afrontar el Brexit des de la resiliència...

  Dijous passat 03 d'Octubre, va tenir lloc la III Jornada Empreses Familiars en el Món III, organitzada per la Càtedra d'Empresa Familiar de la Universitat de València amb el títol: “Lliçons pràctiques de gestió en l'empresa familiar: Els casos de Regne Unit, Àustria i Hungria”. Durant l'esdeveniment, els professors Claire Seaman (Regne Unit), Hermann Frank (Àustria) i László Radácsi (Hungria); i els empresaris Soledat Berbegal (Consellera i Directora de Reputació de Marca d'ACTIU), Francisco Segura (President i Conseller Delegat. Grup Segura) i Ángela Paredes (Consellera Delegada. W&H Ibèrica) van traslladar als assistents la seua experiència de com afrontar el Brexit des de la resiliència i la capacitat d'adaptació. També van destacar la importància de la sostenibilitat, la digitalització, la globalització i la internacionalització com a aspecte clau que les empreses familiars han d'afrontar. Així mateix, van posar èmfasi en el repte d'equilibrar les expectatives de la família propietària i les necessitats de negoci.

  Llegir mésOcultar
 • Imatge representativa de la publicació

  ¿Qué aportan las Family Offices a las familias empresarias?.

  (2019). Recurs electrònic

  Dijous passat 26 de setembre, va tenir lloc un nou desdejuni de la Càtedra d'empresa Familiar de la Universitat de València amb el títol: : “¿Qué aportan las Family Offices a las familias empresarias?” Durant l'esdeveniment, els empresaris Santiago Royo (CEO d'Invext Corporation), Elena Lis (Directora General del grup Pizarro Doce) i Raúl Aznar (Soci Director d'Aznar Patrimonio) van traslladar als assistents la seua experiència en la creació, engegada i desenvolupament d'una oficina familiar dedicada a gestionar i preservar el patrimoni de les seues famílies empresàries.

 • Imatge representativa de la publicació

  Clave 03/2019: Las empresas valencianas más longevas son las más activas en exportación, situándose 16 puntos por encima de sus equivalentes a nivel nacional .

  Cátedra de Empresa Familiar

  (2019). Recurs electrònic

 • Imatge representativa de la publicació

  Informe 03/19: LA ACTIVIDAD INTERNACIONAL DE LAS EMPRESAS VALENCIANAS Y SU RELACIÓN CON LA COMPETITIVIDAD.

  Cátedra de Empresa Familiar

  (2019). Recurs electrònic

 • Imatge representativa de la publicació

  Internacionalització de l'Empresa Familiar: més enllà de les exportacions.

  Cátedra de la Empresa Familiar

  (2019). Recurs electrònic

  Dimarts passat 16 d'abril, va tenir lloc un nou desdejuni de la Càtedra d'empresa Familiar de la Universitat de València amb el títol: “Internacionalització de l'Empresa Familiar: més enllà de les exportacions”. Durant l'esdeveniment, els empresaris Estefanía Ferrer (Responsable de l'Àrea Jurídica i RSC de Válvulas Arco, S.L.) i Miguel Ruíz (President i CEO de Muelles y Ballestas Hispano-Alemanas) van traslladar als assistents la seua experiència en la implantació en l'exterior mitjançant la constitució de filials productives i comercials. També es van comentar aspectes interessants sobre la selecció del país en funció del seu ajust als objectius estratègics de l'empresa, així com la...

  Dimarts passat 16 d'abril, va tenir lloc un nou desdejuni de la Càtedra d'empresa Familiar de la Universitat de València amb el títol: “Internacionalització de l'Empresa Familiar: més enllà de les exportacions”. Durant l'esdeveniment, els empresaris Estefanía Ferrer (Responsable de l'Àrea Jurídica i RSC de Válvulas Arco, S.L.) i Miguel Ruíz (President i CEO de Muelles y Ballestas Hispano-Alemanas) van traslladar als assistents la seua experiència en la implantació en l'exterior mitjançant la constitució de filials productives i comercials. També es van comentar aspectes interessants sobre la selecció del país en funció del seu ajust als objectius estratègics de l'empresa, així com la importància de destriar quan convé entrar mitjançant l'ús d'aliances i quan fer-ho només mitjançant inversió pròpia. Si no es troba al soci adequat per la seua complementarietat estratègica i el seu bon ajust de valors, confiança i possibilitats de control, convé cercar suport expert i desenvolupar una iniciativa pròpia.

  Llegir mésOcultar
 • Imatge representativa de la publicació

  ¿Qué es el observatorio de estrategia y competitividad? .

  El Mundo

  (2019). Recurs electrònic

 • Imatge representativa de la publicació

  Informe 02/19: ESTRUCTURA DE PROPIEDAD Y SISTEMAS DE GOBIERNO DE LAS EMPRESAS VALENCIANAS: CARACTERIZACIÓN Y RELACIÓN CON LA COMPETITIVIDAD.

  Alejandro Escribá (Ivie y Universitat de València), Carlos Albert (Ivie y Universitat de València) y Rodrigo Aragón (Ivie)

  (2019). Recurs electrònic

 • Imatge representativa de la publicació

  Clave 02/19: El uso de consejo de administración en las empresas familiares valencianas más competitivas es 14,5 puntos más alto que en las de menor competitividad..

  Bankia & Ivie

  (2019). Recurs electrònic

 
 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies