Logo de la Universitat de València Logo Càtedra Jean Monnet. Serveis Econòmics d'Interés General en el marc de la cohesió social i territorial Logo del portal

Conferència: 'Democràcia digital a la Unió Europea’

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 7 de novembre de 2023
Conferència: 'Democràcia digital a la Unió Europea’

La ponència tindrà lloc en Centre Internacional de Gandia el dimecres 15 de novembre a les 19 h i serà impartida per la professora Mª Jesús García García.

El departament de Dret Administratiu de la Universitat de València i el mòdul Jean Monnet, d'Integració dels ciutadans en la democràcia de la Unió Europea, organitzen esta conferència, que tractarà aspectes relacionats amb la informació pública a través de les plataformes digitals, la seua accessibilitat i utilitat per als ciutadans.

Mª Jesús García García és professora de la UV en dret administratiu, directora del mòdul i també de la Càtedra Jean Monnet SIEGE Serveis Econòmics d'Interés General en el marc de la cohesió social i territorial.

El Centre Internacional de Gandia és un espai universitari que desenvolupa activitats relacionades amb la formació i la cultura i que pretén acostar els projectes, la investigació i els seus resultats a l'entorn de La Safor i territoris veïns.

El mòdul Jean Monnet Citizens' integration into EU democracy (101047164 – CitEUdem) ha sigut finançat pel programa Erasmus+ de la Unió Europea.