Logo de la Universitat de València Logo Càtedra Jean Monnet. Serveis Econòmics d'Interés General en el marc de la cohesió social i territorial Logo del portal

Cullera acull la conferencia ‘Ciutadans i democràcia europea’

  • 1 de març de 2023
Auditori de Cullera

La professora María Jesús García García, directora del ‘Mòdul Jean Monnet. Integració de la ciutadania en la democràcia de la UE’, impartirà el 7 de març aquesta xarrada a Cullera.

La conferència tindrà lloc a l'Auditori municipal de Cullera el 7 de març, a les 19 hores.

La professora Titular de Dret Administratiu de la Universitat de València Mª Jesús García se centrarà en explicar els drets polítics i democràtics que tenim com a ciutadans europeus, a més el seu discurs pretén promoure la implicació i participació ciutadana, difondre la perspectiva comunitària dels ciutadans europeus com a manera de contribuir a ‘fer Europa’ creant un sentit d'identitat i pertinença a una comunitat política.

Aquesta xarrada compta amb la participació del ‘Mòdul Jean Monnet. Integració de la ciutadania en la democràcia de la UE’, i ha sigut organitzada pel Vicerectorat de Cultura i Societat, l'Ajuntament de Cullera, la Diputació de València i Caixa Popular, en el marc del programa Unisocietat. 

Imatge de la conferència en Cullera el 7 de març

conferencia Cullera