Logo de la Universitat de València Logo Càtedra Jean Monnet. Serveis Econòmics d'Interés General en el marc de la cohesió social i territorial Logo del portal

El mòdul Jean Monnet Citizens’ organitza el Workshop on open data as a gateway to engagement at a european union level

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 18 d’abril de 2023
Il·lustració del workshop

El proper dimecres 19 d'abril, a les 18:00 hores, se celebra un taller sobre la importància de les dades obertes per a millorar el nivell d'interés i compromís de la ciutadania amb la Unió Europea.

El workshop tindrà lloc a l'Aula 3P12 del Departament de Dret Administratiu i Processal del Campus de Tarongers  i es podrà seguir en streaming mitjançant Zoom:

ID de reunió: 961 0126 8145
Codi d'accés: 462766

Enllaç d'accés a zoom

El seminari començarà a les 18:00 hores amb les intervencions de l'advocat Sebastián Senior Serrano, doctorant en la Facultat de Jurisprudència de la Universitat del Rosari de Colòmbia; i Esteban López Arellano, estudiant del Màster en Drets Humans, Democràcia i Justícia Internacional de la UV. Tots dos abordaren la “Creació de xarxes de governança per a processos de desenvolupament sostenible en ecosistemes protegits”.

A continuació, la professora de Dret Administratiu de la UV i directora del Mòdul Jean Monnet Citizens’, María Jesús García García, oferirà una xarrada sobre la “interacció entre ordenaments i sistemes jurídics de protecció en matèria ambiental”.

Aquest workshop ha sigut organitzat pel Mòdul Jean Monet Citizens’. Integration into European Union Democracy (Proyecto 101047164– CitEUdem) i el Fòrum d'Investigació Doctoral de la Facultat de Dret de la UV.