Logo de la Universitat de València Logo Càtedra Jean Monnet. Serveis Econòmics d'Interés General en el marc de la cohesió social i territorial Logo del portal

El taller sobre transformació digital conclou amb un balanç de participació molt positiu

  • 11 de maig de 2023
Taller

Els dies 9 i 10 de maig el Mòdul Jean Monnet Citizens’ va celebrar un workshop sobre transformació digital i integració dels ciutadans en la democràcia de la UE que va comptar amb la participació d'alumnat de diferents nacionalitats.

El workshop va repassar la importància de les dades obertes per a millorar el nivell d'interés i compromís de la ciutadania amb la Unió Europea va tindre una duració total de 10 hores (1 crèdit ETC). Va comptar amb la presència d'alumnes Forthem de diferents nacionalitats com Italià, França i Finlàndia, així com alumnes del Curs d'Extensió Universitària Citizens´ Integration into European Union Democracy i alumnes de grau i màster de la Universitat.

El taller va ser impartit per la professora de Dret Administratiu de la Universitat de València, Mª Jesús García García, directora del Mòdul Jean Monnet Citizens´ Integration into European Union Democracy. També es va impartir la conferència d'Angela María Romitto, professora Associada de Dret de la Unió Europea de la Universitá degli Studi di Bari Aldo Moro (Itàlia).

El workshop ha sigut organitzats pel Mòdul Jean Monet Citizens’. Integration into European Union Democracy (Projecte 101047164– CitEUdem) amb la col·laboració de la Facultat de Dret de la UV i l'aliança d'universitats Forthem.