Logo de la Universitat de València Logo Càtedra Jean Monnet. Serveis Econòmics d'Interés General en el marc de la cohesió social i territorial Logo del portal

Gandia acull la xarrada “Els ciutadans com a usuaris dels serveis d'interés general”

  • 10 de novembre de 2022
Conferència en Gandia

La professora Mª Jesús Garcia va impartir aquesta conferència el dimecres 9 de novembre, a les 19 hores, en el Centre internacional de Gandia de la Universitat de València.

Gandia va ser l'escenari de la conferència impartida per MªJesús Garcia Garcia, del Departament  de Dret Administratiu de la Universitat de València i membre de la Càtedra Jean Monnet. Serveis Econòmics d'Interés General en el marc de la cohesió social i territorial.

Sota el terme Serveis d'Interés general s'inclouen sectors com les telecomunicacions, la banca, els serveis postals, els subministraments d'aigua, gas, electricitat, el transport i qualsevol altra activitat econòmica que siga declarada d'interés general pels estats. El tipus d'activitats compreses en aquest àmbit i considerades com a serveis bàsics fa que tots siguem subjectes destinataris d'aquestes activitats en tant consumidors, o usuaris d'aquestes. Aquestes activitats responen a necessitats bàsiques i essencials de la col·lectivitat, per la qual cosa el subministrament i l'accés a aquests serveis ha de quedar garantit en la població.

La conferència, organitzada per UVGandia  i Càtedra Jean Monnet. Serveis Econòmics d'Interés General en el marc de la cohesió social i territorial, anava dirigida tant al públic en general, com a ciutadans i usuaris d'aquests serveis. Va ser d'accés lliure i no es requeria inscripció prèvia.

Cartell