Logo de la Universitat de València Logo Càtedra Jean Monnet. Serveis Econòmics d'Interés General en el marc de la cohesió social i territorial Logo del portal

La professora María Jesús García analitza la cohesió social i territorial de la Unió Europea

  • 27 d’abril de 2022
Facultat de Dret de la Universitat de València
Facultat de Dret de la Universitat de València.

El passat 12 d'abril, la Facultat de Dret va acollir el seminari ‘Cohesió social i territorial i estructura institucional de la UE’, impartit per la professora titular de Dret Administratiu en la Universitat de València María Jesús García.

El seminari es va desenvolupar dins de les activitats divulgatives de la Càtedra Jean Monnet.  Serveis Econòmics d'Interés General en el marc de la cohesió social i territorial, dirigit als estudiants de la Facultat de Dret. En ell es va analitzar l'estructura institucional de la Unió Europea i el seu paper de cara a la consecució dels objectius dels Tractats, en particular el relacionat amb la cohesió econòmica i social.

El seminari va ser impartit per la professora titular de Dret Administratiu en la Universitat de València María Jesús García, titular de la Càtedra Jean Monnet Serveis Econòmics d'Interés General en el marc de la cohesió social i territorial. Ha sigut professora convidada en la Universitat de Harvard en 2017 i membre del Real Col·legi Complutense a Harvard. És autora de set llibres, guanyadora de diversos premis pels seus treballs relacionats amb estudis jurídics i ha publicat diferents articles en revistes especialitzades sobre una gran varietat de temes relacionats amb el Dret Públic.