Logo de la Universitat de València Logo Càtedra Jean Monnet. Serveis Econòmics d'Interés General en el marc de la cohesió social i territorial Logo del portal

Nova col·laboració del mòdul amb el grup d'investigació DIGIPOL

  • Unitat Web i Màrqueting
  • 17 de desembre de 2023
María Jesús García García, directora del Mòdul Jean Monnet
María Jesús García García, directora del Mòdul Jean Monnet

La professora María Jesús García García s'incorpora com a col·laboradora al grup d'investigació DIGIPOL a l'efecte de  desenvolupar  la  línia d'investigació que està duent a terme en el marc del Mòdul Jean Monnet Citizens´ integration into European Union Democracy (101047164 – CitEUdem) que dirigix i que li ha sigut concedit en el marc del programa  Erasmus + de la Unió Europea en la seua convocatòria 2021.

La investigació de la professora María Jesús García se centra en l'estudi de les noves formes de participació ciutadana propiciades per l'ús i desenvolupament de les noves tecnologies digitals i la seua repercussió en l'enrobustiment dels drets democràtics dels ciutadans europeus. 

A través de la seua incorporació en este grup d'investigació, la Directora del Mòdul Jean Monnet pretén crear sinergies amb altres investigadors, així com crear vincles i xarxes d'investigació que acresquen els resultats de la investigació en matèria de tecnologia digital i democràcia.