Logo de la Universitat de València Logo Càtedra Jean Monnet. Serveis Econòmics d'Interés General en el marc de la cohesió social i territorial Logo del portal

Quart de Poblet acull la conferència ‘Drets dels ciutadans en la democràcia europea’

  • 16 de febrer de 2023
Casa de la Cultura de Quart de Poblet

María Jesús García, directora del Mòdul Jean Monnet Citizens’ integration into European Union democracy, impartirà aquesta xarrada el pròxim 22 de març, a les 19.00 hores, a la Casa de la Cultura de Quart de Poblet.

La professora Titular de Dret Administratiu de la Universitat de València, María Jesús García García, se centrarà en explicar els drets polítics i democràtics que tenim com a ciutadans europeus, a més el seu discurs pretén promoure la implicació i participació ciutadana, difondre la perspectiva comunitària dels ciutadans europeus com a manera de contribuir a ‘fer Europa’ creant un sentit d'identitat i pertinença a una comunitat política.

La conferència proporcionarà al públic assistent coneixements sobre els drets democràtics en l'àmbit de la Unió Europea, així com sobre la manera d'exercir-los davant les Institucions europees i davant els estats membres de la UE. 

Aquesta xarrada compta amb la participació del ‘Mòdul Jean Monnet. Integració de la ciutadania en la democràcia de la UE’, i ha sigut organitzada pel Vicerectorat de Cultura i Societat, l'Ajuntament de Quart de Poblet, la Diputació de València i Caixa Popular, en el marc del programa Unisocietat.