Logo de la Universitat de València Logo Càtedra de privacitat i transformació digital Microsoft-UV Logo del portal

Comissió Europea i Parlament Europeu.
Transformació digital i drets dels ciutadans a la Unió Europea

El dia 30 de novembre de 2023 es celebrarà una conferència relacionada amb els Transformació digital i drets dels ciutadans a la Unió Europea

Estes activitats organitzades pel Mòdul Jean Monnet reben finançament de la Comissió Europea i participen la Universitat de València, UVsocietat, Diputació de València, Caixa Popular, i els ajuntaments de Benetússer, Massamagrell, Paterna i Requena.

El mòdul Jean Monnet Citizens integration into EU democracy (101047164– CitEUdem) ha sigut finançada pel programa Erasmus + de la Unió Europea en la seua convocatòria 2021.

El mòdul té per objecte ensenyar, investigar, crear xarxes, publicar, i crear i organitzar activitats de difusió que servisquen per a donar a conéixer els drets polítics de la ciutadania europea i la forma del seu exercici.

L'increment de la participació democràtica dels ciutadans ha sigut una constant al llarg de l'evolució de la Unió Europea que ha corregut en paral·lel amb el seu progressiu increment de competències a mesura que els estats han anat cedint-li sobirania en parcel·les cada vegada més allunyades de les quals van justificar la creació de les Comunitats Europees a mitjan segle passat.

 

Data 30 de novembre de 2023 de 19:00 a 20:00. Dijous.

 
 
Lloc de realització

Sala Platejada del Teatre Capri. C/Ernesto Ferrando, 9. Paterna

 
Organitza
 

Contacta catedrasiege@uv.es

 
Més informació